Sammen eller alene? Her får du Chris MacDonalds råd til, hvordan du bidrager bedst til de fællesskaber, du indgår i. Du får også svar på, hvad forskerne mener.

Vi mennesker indgår i teams, grupper og fællesskaber hele tiden. Det gælder venskaber, familie, kollegaer, bekendte osv. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Artikel: Gør de andre stærkere!
  • Guide: Sådan gør du de andre stærke
  • Chris MacDonald: 'Ensomheden gjorde mest nas'
  • Forskerne: Sammen eller alene?
Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Desværre har vi tit alt for travlt til at sikre os, at mennesker på vores 'team' har det godt, er bygget op og dermed performer bedre. Og det er uanset, om det er træningspartnere, venner, familie eller kollegaer.

Ugens advarsel: Det skal du ikke gøre!

'Social comparison' skal du være på vagt overfor, når du er sammen med andre. Det kan være enormt motiverende at sammenligne sig med andre, men det kan også være det modsatte. 'De er bedre end mig' er en tanke, der meget nemt dukker op. Og den må ikke kamme over. Sørg for ikke hele tiden at omgive dig med mennesker, der forventer mere, end du kan levere.

- Det er som med alt andet i dag. Vi har mindre tid, så derfor har vi også mindre tid og energi til at booste de andre på vores hold. Jo mere stressede vi er, jo mere handler det om vores egen overlevelse, mener Chris MacDonald.

Men vi burde investere mere af vores tid i at styrke andre i de fællesskaber, vi indgår i. Og frugten kan vi jo også selv høste.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her