Farvel 2012 og velkommen 2013! Et nyt år er startet.

Jeg er hverken royal eller anti-royal, men jeg sidder gerne foran skærmen klokken 18.00 på årets sidste dag. Og en af de ting, som jeg lagde særligt mærke til ved årets nytårstale, var Dronning Margrethes fokus på ’det perfekte liv’. Jeg lader diskussionen om de sociale medier ligge (… ja de er kommet for at blive på både godt og ondt) og vender i stedet blikket mod mit eget felt – sundhed og personlig udvikling.

For på en eller anden vis har det ’perfekte’ også sneget sig ind her.

Det ’perfekte’ menneske lever et liv i fuldkommen fysisk, mental og social balance 365 dage om året, men spørgsmålet er om det overhovedet er realistisk? Jeg er ikke perfekt og når jeg tænker over det, så ved jeg faktisk ikke præcist, hvad det indebærer. Derfor vil jeg starte 2013 med at give dig en opfordring og/eller udfordring: Søg det gode liv – ikke det perfekte! Søg den bedste version af dig selv med de muligheder og ressourcer, du har til rådighed.

I dig selv og i miljøet omkring dig. Mærk efter hvad der føles godt og rigtigt for dig. At komme ud af kurs en gang i mellem er efter min mening mere normalt end at være perfekt.

'Jeg har fundet min balance'

Lad 2013 være året, hvor du ikke bliver i havets overflade, men dykker ned i lagene og bestiger de bjerge, der måtte komme på din vej. Med andre ord søg det gode liv, som har kant, personlighed og ikke et poleret ydre. Broccoli og løbesko vil altid være en del af det gode liv for mig. Ikke fordi jeg nyder det hver dag, men fordi det bidrager til mit generelle velvære og dermed det gode liv. Jeg springer også over, hvor gærdet er lavest en gang i mellem, siger f*** det og spiser chokolade. Men jeg har fundet min balance. Den er ikke perfekt, men den er god.

I embrace 2013 with all it´s challenges, possibilities and adventures – both positive and less positive. That is life!

Livet er ikke perfekt, og det er det smukke med det.

Få Chris MacDonalds guide til, hvordan du bedst holder dine nytårsforsætter

Læs også: Guide: Sådan holder du dine nytårsforsætter