KØB PLUS!

Annettes klumme: Helle for en leder

Hvis der er noget, mænd virkelig kan, så er det at skabe den der stemning af, at 'far er i huset, så kan I godt være helt rolige alle sammen'. Jeg ved ikke, hvor mange arbejdspladser, jeg har haft med netop sådan en mand. Og sjovt nok har jeg hver gang tænkt: Hold kæft, hvor er jeg træt af, at han kommer ind og soler sig i de resultater, som vi andre har frembragt og lagt for hans fødder. En distanceblænder, som alene derved har skabt tryghed og derfor fået chefens beundrende skulderklap.

I Danmark har vi lige nu en kvindelig statsminister, som måske burde gøre det samme. Sparke døren ind og sige: Mor er hjemme! Hun har jo bevist, at hun kan står oprejst selv i vindstyrke 12. Men ville det virke? Jeg ved det ikke, for jeg har kun oplevet mænd gøre det.

For kvinder gælder der ligesom andre regler. Vi skal udstråle moderlig varme, have sexappeal eller simpelthen være mænd. Jeg blev helt lykkelig over at se første afsnit af ”Dicte” (efter min mening den første vellykkede TV2 drama serie nogensinde), hvor vi endelig oplevede nogle kvinder, der minder om gennemsnittet. De havde ikke travlt med at være supermænd eller speltmødre. Takket være nogle dygtige (kvindelige) manuskriptforfattere var de bare sjove i al deres genkendelighed.

Savner vi genkendeligheden hos statsministeren? Jeg har ingen interesse i at tilslutte mig flokken af kritikere, der hellere så Thornings hæl end tå, men jeg interesserer mig for, hvad det er, vi som mennesker gerne vil have, en kvindelig leder skal kunne. Burde det ikke være ligegyldigt, om Helle Thorning er lidt stiv i det, hvis hun er flittig og kan sit stof?

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Helle Thorning er ikke af natur den favnende, folkelige, lune pige, som kan give os en klump i halsen. Det kunne Nyrup…trods sin kejtethed. Det kunne Anders Fogh så ikke, men måske var han den der 'far er i huset'-type. Er det fordi Thorning er en kvinde, at hun skal kunne bevæge os? Eller hvad er det, hun skal gøre for at tilfredsstille? Hvis man vil kende svaret, skal man måske studere underholdningskulturen.

X Factor er startet op igen, og man skal for Gud ved hvilken gang finde den bedste sanger. Bagefter er der så ingen, der interesserer sig for sangtalentet. For dybest set vil publikum have en entertainer. Musikhistorien har vist igen og igen, at du kan være en halvgod…ja endog elendig…sanger og alligevel få stor succes, hvis du kan underholde folk eller tale til deres følelser. En suveræn sanger, der ikke kan gribe folk, har ingen fremtid.

Så ville vi i virkeligheden foretrække charmetrolden frem for politikeren, hvis vi skulle vælge? Jeg kan godt komme i tanker om forgængere på statsministerposten, der har været katastrofer rent fagligt og som ikke engang havde charme, men som alligevel blev skånet. Jeg er ikke feminist og heller ikke socialdemokrat, men jeg sidder ikke desto mindre med en mistanke om, at kvinder helst skal score højt på alle parametre, hvis de overhovedet vil roses for at tage lederskab.

Stiller danskerne for større krav til Thorning, fordi hun er kvinde?

Deltag i debatten under artiklen

Har du et spørgsmål til Annette? Skriv til heick@bt.dk.


Ugens brev:
Brevkassen: Min kone vil hellere have mad end sex

Din kommentar

Kommentarer

?

Skrevet af hansen, Torsdag den 17. januar 2013, 10:46

Husk lige at der er to Hansener der skriver hvad de mener.og jeg er sociavdemokrat, eller har været det indtil nu.Så det er ikke sikkert det er den anden skal have skyld for det hele.Hilsen Hansen.

@K. Nielsen

Skrevet af Hansen, Torsdag den 17. januar 2013, 09:58

Du har sikkert læst dem, som fanden villle læse Bibelen.

Og Michael Pedersen -- Jeg er ikke socialdemokrat, og er i det hele taget ikke indoktrineret eller ensrettet, til at agere som højre eller venstrefløjs jubelidiot (lemming), eller på anden måde opdrettet eller dreseret som en slags søløve, til begejstret at sidde og klaske lufferne sammen, når en eller anden hjernedød politiker eller kendis optræder på slap line, og lukker en masse ordgejl (lort) uden indhold ud i æteren!

Hvis befolkningen generelt selv brugte hjernen selv, og ikke lod sig manipulere af statskontrollerede "såkaldte økonomer, eksperter, spindoktorer m.fl., ville de ikke have reduceret sig selv til politikernes og "elitens" slaver, men så ville typer som dig naturligvis blive overflødige, og alle andre typer af dem politikerne og eliten grinende betegner som nyttig idioter (jubelidiot)!

Brevkassen: Nøgenbader med sine børnebørn

Skrevet af Philip, Onsdag den 16. januar 2013, 23:25

>>Brevkassen: Nøgenbader med sine børnebørn <<

Nu er der altså ingen grund til at blive sex forskrækket over det eftersom 1000'vis af piger i den alder og både i højere og lavere alder bader og slikker solskin nøgne hvert år hvor der også er voksne mænd og ingen af dem bliver sgu voldtaget af den grund.

Og hvis du Anette erindrer det var du jo også selv nøgen model da du var omkring de 16 år men det lader jo til at nogle med alderen bliver mere sippede hvilket jo nok skyldes trangen til at fremstå som bedre end du er samt for at tækkes de få moralister der råber højest for de mange mig incl det rager en dyt hvem der ender rundt nøgne hvor og med hvem gider sgu ikke at kommentere hvor vidt det er rigtigt eller ej hvorved der aldrig nogensinde vil komme det rigtige "billede" af hvad hovedparten syntes om.

En hoven dame

Skrevet af hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 19:55

Man kan læse hvad Helle Thorning er for en type,hvis man går ind på google og skriver(Skræmmende oplysnings kampagne om Helle Thorning Schmidt baseret på fakta).Jeg forstår ikke at hun er Socialdemokrat.

Hansen

Skrevet af K.Nielsen, Onsdag den 16. januar 2013, 21:07

Hansen: Efter at have læst mange af dine modsat rettede indlæg her, kan jeg godt forstå at du ikke fatter ret meget.

?

Skrevet af Michael Pedersen, Onsdag den 16. januar 2013, 20:56

Er du Socialdemokrat?

rettelse:

Skrevet af Hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 13:59

Vore forfædre roterer i deres grav af skam over vor tids politikere

Tvivler

Skrevet af Michael Pedersen, Onsdag den 16. januar 2013, 15:27

tror mere de fryder sig over at presse og befolkning ikke blandede sig så meget som de gør i dag.
De lod dem have privatliv og talte ordentligt til dem.
Også selv om mange af dem drak som et hul i jorden, og knaldede til højre og Venstre.

Vore forfædre roterer i deres grav af skam over vor tids politi!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 13:56

Ja hun er et "O" som lever højt som en mide på ryggen af naive slaver!

Hun er opstået af ingenting, og hun kan ingenting udover at svindle og fylde befolkningen med løgn, min forfar Kong Charlemange ville vende sig i sin grav, hvis han vidste hvor let det er i vor tid, at manipulere med en ellers "såkaldt oplyst" befolkning i vor tid!

Teenager-Helle:

Skrevet af Niels O, Onsdag den 16. januar 2013, 09:45

"I am The Prime Tax Eel of Denmark!"

En skænsel!

Skrevet af J. Hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 08:09

Autografjægeren, the primeminister in Denmark, agerer helt ud af sin ellers kontrollerede rolle, da hun jagter en B-skuespiller i en amerikansk sopeopera på den røde løber. Skubber alle i timevis opmarcherede fans til side for at få opmærksomheden fra en lille B-skuespiller. Akja, der så vi den rigtige "statsminister" og hendes "bestræbelser" på "fra morgen til aften at skabe job til danskerne". Ræk mig brækspanden!

Krav til HTS

Skrevet af Kamma, Tirsdag den 15. januar 2013, 17:35

Det er ikke muligt at stille krav til en statsminister der kun vil være statsminister for titlen og ministerbilens skyld.
Det vil klæde S at sende hende ud af politik og vælge en der vil være formand og måske statsminister for landet og befolkningens skyld frem for egen vinding.

Tja

Skrevet af Michael Pedersen, Tirsdag den 15. januar 2013, 17:43

Helle bliver beskyldt for at føre blå politik, over halvdelen af vælgerne stemte blåt ved sidste valg.
Hvordan kan hendes politik så være imod folkets ønsker?

@Michael Pedersen

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 15. januar 2013, 14:58

Enten må du være mindst 150% dummere end krydsfiner, eller også må du være en af de ansatte totalt korrupt betalt spindoktor, altså en af Helle og Co.'s røvslikkere (hæmorider), når du kan sidde og skrive den slags gylle!

Eller også er du bare totalt syg og rådden i roen!!!!!!!

Skraldespanden Hansen!

Skrevet af Vagn Olsen, Onsdag den 16. januar 2013, 10:51

Hansen: Hold da op, der fik du nok skruet voldsomt op for alle gloserne, fakta/argumenter er der ingen af? Kun ligegyldige fordomme, og et sprog der må gøre det vanskeligt for dig, at gebærde dig blandt almindelige mennesker. Erkend dog at det der gør mennesket unikt, er at der er forskellige holdninger til tingene, og at platheder, kun fortæller om din egen uformåen til at argumentere på et sagligt plan.

Hansen du er plat for at blive i dit eget sprog.

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Onsdag den 16. januar 2013, 10:49

Hansen dit niveu er for lavt , du udstiller din egen intilligens ved at påstå at andre er dumme, Michael Pedersen er lidt rød det var jeg også da jeg var ung, efterhånden med alderen bliver man klogere . Men med hensyn til intilligens er enhver læser af dine indlæg overbevist om , at han er hestelængder foran dig Hansen.
Jeg er også borgerlig , men må erkende at Thorning gør det godt, så hold op med den beton tænkning som normalt tilhører dem helt ude på venstrefløjen.
Hansen Jeg har aldrig haft lyst til at læse dine lange indlæg, for bare man kommer 5 linjer ned , og ser dine negative holdning til alt og alle , hvor alle er korrupte og dumme i dine øjne . Dine indlæg er liver simpelthen for kort til at beskæftige sig med.

Jamen

Skrevet af Michael pedersen, Tirsdag den 15. januar 2013, 15:58

Se dog hvordan du reagere på sådan et lille indlæg, og så se hvor sygt stærkt hun håndtere kritik og bare bliver ved med at arbejde for Danmark.
de myldre jo ind med gode nyheder om dansk økonomi.

sygt stærk

Skrevet af Michael Pedersen, Tirsdag den 15. januar 2013, 13:47

hun er jo sygt stærk.
jeg lagde mærke til at der ikke blev tale om at dagpenge perioden forlænges, men at der blev tale om eksport fremmende initiativer, jobbene skal skabes, men det skal være rigtige job.
hold op hun er stærk.

M eller K er ligegyldigt.

Skrevet af Philip, Tirsdag den 15. januar 2013, 01:50

For mig er det ligegyldigt om statsministeren eller en leder er kvinde eller mand eftersom det eneste der interesserer mig er resultater.
Og hvis varen ikke kan leveres er det ud af røret.

derfor er helle upopulær.

Skrevet af hansen, Mandag den 14. januar 2013, 22:06

nej vi stiller ikke for store krav til Helle,og det er ikke noget med at hun er en kvinde,efter min mening ,skal kvinder og mænd kunne det samme mår de stiller op til den post.Det der gør udslaget er moget helt andet.Vi har haft venstre i ti år,med alle de bank pakker der ikke er hjulpet noget med alle de skattelettelsersom det kun var de rige der fik og med halveringen af dagpengene,med forringelse af efterlønnen,og hver gang de lukkede munden op var der nye for ringelser vi var blevet så træt af den regering at vi glædede os til et valg.Igennem hele valgkampen lagde vi mærke til alt det Helle og Villy,sagde det var det vi ville stemme på,de sagde lige det som vi selv kunne tilslutte os.Som Helle sagde bagefter VI GJORDE DET.og så lavede hun nogelt andet bagefter.Jeg er godt klar over at der skal spares,men der havde hun også fortalt hvordan.Der er valg dueller på youtube de er til at høre endnu.Det er ikke fordi hun er en kvinde.Vi vil heller ikke have karsten Hansen som jeg har læst om idag, for han rendte fra en underskrift, han er heller ikke til at stole på,det skal heller ikke være Margrethe ,for hun sidder og blokere det hele.Det skal være nogen vi har tillid til og kan stole på.

Kvinder til magten

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Tirsdag den 15. januar 2013, 11:22

Jeg går fuldt ind for en kvinde som statsminister. Helle gør det udemærket , hun står fast på sine beslutninger selv om de ikke er populære , ingen mand havde stået det år igennem som Helle Thorning har lagt ryg til. Kvinder er suverænt hårde i politik meget bedre politikere end mænd. Listen er lang for hårde sussesfulde kvinder . Tag Myanmar med San Suu Kyi - Tyskland Angela Merkel - Englands Margaret Thatcher - Indiens Indira Ghandi - Israels Golda Meir - Norges Gro Harlem Brundtland - Hillary Clinton - vores egen Conny Hedegård . Verden er fuld af kvinder der har gjort det godt i mandssamfund. Ingen skal komme og sige at kvinder ikke er lige så dygtige som mænd , med overnævnte er det vel slået fast at de ofte er dygtigere. Jeg selv stemmer altid på en kvinde . Kvindelige politikere er mindre korrupte . Var det ikke Margaret Thatcher , der stod fast over for Argentina i Fastlandskrigen , gik til kamp mod fagforeninger der var imod tabsgivende og ineffektive kulminer og fik dem lukket . Tysklands Angela Merkel der må stå i spidsen for at hive resten af europa op af dyndet.

Ris til egen...

Skrevet af Niels O, Mandag den 14. januar 2013, 20:18

Hver gang een eller anden kommentator (typisk en kvindelig) popper op og anklager alle kritikere for at være efter HTS, FORDI hun er kvinde, gør man hele kvindekønnet en bjørnetjeneste.

Dermed nedgør kommentatoren selv kvinden, når man ser sig nødsaget til at trække dette kort.

Herregud, jeg troede at vi var kommet videre, men det er der åbenbart visse kvinder, der IKKE er.

Jeg synes, at Merkel er glimrende, Thatcher var eminent. Jeg husker ikke så godt Finnbogadottir og Brundtland længere, men der var vist ikke så meget at udsætte på dem (ret mig, hvis jeg tager fejl).

At du tror, at fordi der er et hav af danskere, der ikke kan fordrage HTS, er det fordi hun er kvinde - så er det udelukkende noget, der foregår inde i dit eget hovede.

Tror du har ret

Skrevet af Michael pedersen, Mandag den 14. januar 2013, 21:04

det er ikke fordi hun er kvinde, tror det er fordi folk ikke forstår det politiske spil, i et mudret folketing.
så er hun seriøs og ikke folkelig.
det betyder man skal kunne forstå det og ikke føle det.
det sidste er nemmest.

Ansvarsløse politikere skal fratages regeringsretten.!!!

Skrevet af Hansen, Mandag den 14. januar 2013, 18:41

Grådige, asociale og hensynsløse, her hentyder jeg til både de syge RadiGale, S (Asocialdemokratiet) SF (Socialistisk Fuppari), og hele den borgerlige fløj generelt!

Nogle mennesker siger, at hvis man ikke kan bekæmpe politisk idioti retorisk, må man bare lære at leve med uretfærdigheden, hvor intelligent er det lige???

Og mon det hjælper alle de arbejdsløse og syge som mister et eksistens-, og forsørgelsesgrundlag før og efter 1 januar, og måske må gå fra hus og hjem, med brudte ægteskaber og uskyldige børn som de sikre ofre???

Hvis man havde fulgt den filosofi under anden Verdenskrig, så havde Hitler vundet krigen dengang!!!

Så skriver nogle af de politiske spytslikkere i befolkningen, at jeg og ofrene skal spare på vores vrede, men når jeg ser nogle mennesker blive behandlet uanstændigt og uretfærdigt, uanset om det er børn, unge mennesker, voksne eller gamle mennesker det går ud over, så bliver jeg f***** G******* vred og aggressiv, og giver udtryk for min vrede overfor de hensynsløse og uansvarlige (ansvarlige), uanset om det er forældre, politikere eller myndigheder!!!

Der er et gammel filosofisk mundheld der lyder: “Med ondt skal ondt fordrives”!

”Den filosofi er evig gyldig”, måske bliver det også konsekvenserne af den asociale og egoistiske politik, der bliver ført i vor tid!

Vi har faktisk en lovgivning i Danmark, hvor forældre kan fratages deres forældremyndighed, hvis de ikke røgter deres opgave som forældre ordentligt, og børnene bliver forsømt eller går for lud og koldt vand og derfor mistrives!

Befolkningen må kræve en lignende lovgivning for de folkevalgte, hvor en politiker (ikke kun borgmestre) kan fratages retten til at sidde i folketinget/byrådet m.m., når de ikke røgter deres opgave som folkevalgte tjenere ordentligt, og derfor er uansvarligt (ansvarlige) for, at store dele af befolkningen lever en kummerlig tilværelse i nød og mistrives, enten fordi de må leve langt under fattigdomsgrænsen, eller risikerer at blive sat på gaden med deres børn, og må leve som hjemløse i et helvede, især om vinteren!

Sådan en uanstændig politisk adfærd er ikke et rigt land værdigt, og slet ikke når man samtidig ser, hvordan politikerne rager goder til sig selv med både arme og ben, og forgylder sig selv, deres håndlangere, de rige, velbjergede og især de mest indflydelsesrige i samfundet, for at tækkes den økonomiske elite!

Den slags uanstændige politikere skal fratages retten til at sidde i folketinget, og retten til på nogen måder at have politisk indflydelse på noget som helst overhovedet, altså fratages enhver form for legitim regeringsret!

Og send så alle de asociale akademiske politiske plattenslagere ud og arbejde f.eks. som jordbærplukker, gadefejere, sneryddere eller som opvasker på et hotel i Skagen eller (Metrobyggeriet) til 65 kr. i timen, hvis det er godt nok til slaverne, må det også være mere end rigeligt til politikere som startløn, og de asociale bumser er jo ikke demokratisk valgt til folketinget, men udpeget af de forskellige partiers top ”pamperlakajerne” (vælgerforeningerne) og aner i øvrigt intet om hvad arbejde er for noget!

Det eneste Margrethe, Helle, Annette, Jesper, Corydon, Løkke & Co er gode til er at plyndre befolkningen og retorisk løgne, men det er de så til gengæld også virkelig så gode til, så de mere minder om politiske amatører eller andenrangs ”spindoktorer” (løgnefabrikanter) a la Mogensen & Christiansen!

Nej danskere brug den indvendige side af hovedet, “TÆNK JER DOG OM”!

Vi skal ud af den europæiske røverorganisation, lige som den engelske og tyske befolkning nu også kræver det, EU og de rabiate, udemokratiske og teknokratiske tyveknægte i EU, er ikke løsningen på noget som helst, “de er derimod selve det politiske, økonomiske og demokratisk europæiske problem”, hele Europas nedtur startede i 1972, lige så snart EF afstemningen var gennemført, og en totalt voldtaget dansk befolkning havde stemt “ja” til dette Hitlerske projekt!

At Danmark og flere andre lande har et økonomisk underskud er ren manipulation, fake meningsmålinger, RETORIK, FUP, SVINDEL og fiduser af banditter i habitter (bl.a. politikerne og deres håndlangere i medierne)!

Det er så let som at klø sig selv, der hvor ryggen bliver fræk, at skaffe milliarder til dagpenge og social velfærd!

Smatsoen Margrethe Vestager skal bare jages ned til Bruxelles og kræve de 40 milliarder tilbage, som hun og Hexia de Trix (Helle Thorning) har stjålet og foræret væk af de skatteplagede danske skatteborgeres penge helt uden et folkeligt mandat, til "eliten" i de ødsle og gældsplagede lande i Sydeuropa “Grækenland, Spanien, Italien m.fl.”

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

Det er utroligt at danske politikere S og SF i særdeleshed og måske også Enhedslisten, vil plyndre de dårligst stillede danskere med en så asocial politik, så man skal se at få sparket alle de asociale og udemokratiske politikere ud af folketinget, de bumser har ikke noget folkeligt mandat overhovedet, til at føre en så hensynsløs politik, de er folkets tjenere ikke deres diktatorer (Guder), deres opgave er at efterleve deres parlamentariske grundlags ønsker?

Desuden kan en udmelding af forbryderorganisationen EU, spare det danske samfund for 18 Milliarder årligt + alle de helt ukontrollerede stigninger!

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

En løsrivelse fra Euroen kan desuden gøre Danmark til et nyt Schweiz, et tilflugtssted for hele den Europæiske økonomiske elite, hvor svært kan det være?????

Johanne Schmidt Nielsen giv nu jeres kampagne pondus, gør det klart for Margrethe, Helle, Corydon og Mette Frederiksen, at hvis de ikke gør noget effektivt, så vil i stille et mistillidsvotum til den RadiGale dominerede regering, i kan da ikke helt samvittighedsløst holde hånden under en ”såkaldte venstrefløjs regering, som fører en ultra neo-konservativ blå politik, som plyndrer alle de dårligst stillede i samfundet og forgylder de mest velhavende!!!!!

Yes

Skrevet af Michael pedersen, Mandag den 14. januar 2013, 21:12

man siger at hvis man ikke kan bekæmpe politisk idioti retorisk, må man lære at leve med uretfærdigheder,
Det er da super intelligent.
når Hitler angriber Polen, så forlader han jo den politiske kamp, og så har vi balladen.
havde han holdt fast i den politiske debat, så havde vi sparet 60 mill. Liv.

Ærlighed

Skrevet af Vibeke Laursen , Mandag den 14. januar 2013, 18:18

Nej Danskerne forventer bare, at en statsminister står inde for sin politiske farve og er ærlig.

Rødblok stærk på retur pga brudte løfter og valgflæsk

Skrevet af Brormand, Mandag den 14. januar 2013, 17:57

Vi har aldrig i historien haft så mange damer i toppen af regeringen.
og det er kun kaos, valgflæsk, pamperi.

SF og S har mega store problemer ... det er også med 2 tøser i front. Den ene Annette fra SF er gravet op sammen med grauballe manden , et levn fra de røde 70ére.

Gucci / Leasing Helle er tom, intet indhold.

Hvordan redder vi DK, og får gang i eksporten ?

Lillebror, lillebror

Skrevet af Martin Hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 20:59

Lillebror: Hvordan redder vi DK, og får gang i eksporten ?
Jo med alle dine fantastisk gennemtænkte analytiske forlag, er vi da godt på vej. Du forfalder ikke til platheder eller fordomme og deslige. Og med den respekt du udviser for det kvinder, er vi langt.

Feministisk vrøvl

Skrevet af Per Nielsen, Mandag den 14. januar 2013, 16:23

Fri os for det feministiske vrøvl om kritikken af Helle Thorning er begrundet i hendes køn. Helle Thornings problem er, og dermed også Socialdemokratiet og SFs, at man gik til valg som socialister, men dannede regering som liberalister. Og fuldstændig i tråd med din tidligere VK regerings politik, de rige for skattelettelser og os fattigrøve betaler.
Med rød og subversiv hilsen
Per Nielsen

Ævl & bævl med dig anette!

Skrevet af HumørHenrik, Mandag den 14. januar 2013, 16:13

Nyrup som charmetrold!? Hvad har du gang i tøs?

Nu er det kontanthjælps & su-ernes tur til at blive "reformeret" alias
operation blodbad. Er du klar over at mange stemte på helle blankål
alene fordi hun er kvinde.

I mit link kan du se hvordan Sarah Jessica brutalt bliver afbrudt af
skatteålen. helle blankowitch er kold & kynisk & så er der ikke så meget mere i den.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/01/14/113518.htm?rss=true