Du har måske en særlig spaghetti-ske til at servere din spaghetti, når de tynde pasta skal serveres. Måske har du undret dig over, hvorfor der er et hul i midten af skeen? Hullet har nemlig en anden funktion end at lade eventuelt overskydende kogevand løbe af pastaen.

Selvom spaghettiskeens 'tænder' er smarte til at få fat i spaghettien, har skeen også en om muligt endnu smartere funktion.

Hullet i midten af pastaskeen kan nemlig bruges til at afmåle, præcis hvor meget spaghetti du skal bruge, når du koger spaghetti.

Artiklen fortsætter under billedet.

En ske som denne har et hul i midten, som er designet til at afmåle præcis, hvor meget spaghetti du skal bruge.
En ske som denne har et hul i midten, som er designet til at afmåle præcis, hvor meget spaghetti du skal bruge. Foto: unknown
Vis mere

Se også i Facebook-opslaget herunder, hvor praktisk hullet er.

Den mængde ukogte spaghetti, der kan være i hullet, svarer nemlig til en portion spaghetti. Skal du lave spaghetti til fire mand, afmåler du blot fire gange ukogt spaghetti i skeens hul.