KØB PLUS!

Ward og Froch klar til Kessler

Andre Ward erklærer sig nu klar til en titelkamp mod Mikkel Kessler.

Mikkel Kessler havde knap forladt ringen i Jyske Bank Boxen, før invitationen til hans næste kamp blev sendt af sted.

Således var Andre Ward, den ubesejrede amerikanske verdensmester i supermellemvægt, hurtigt på tasterne på det sociale medie twitter.

- Så Kessler vandt? Han vil blive min obligatoriske modstander. Lad os se, hvad der sker!!

Dermed er der lagt op til en revanchekamp for Mikkel Kessler, der i 2009 tabte til Andre Ward i Super Six.
Siden har 'The Viking Warrior' i flere omgange ønsket at få hævn.

Men kort efter sit første tweet gav Andre Ward udtryk for, at han alligevel tvivlede på, om Kessler overhovedet har Andre Ward som førsteprioritet:

- Jeg tror, at fyren fra Nottingham og fyren fra København hellere vil bokse mod hinanden, skrev han.

Carl Froch har også været nævnt som en meget mulig modstander i 2013, og briten, som tidligere har tabt til Mikkel Kessler, føler sig ret så sikker på, at det nye år byder på en kongekamp mellem ham og Kessler.

Det fortalte han i Sky Sports studie, hvor han var gæst. Her fortalte han også, at hans egen promotor og Kesslers promotor allerede har været i god dialog omkring en kamp, og han forudser en mulig revanche på sin egen hjemmebane i Nottingham, England:

- Jeg tror, at det første skridt allerede er taget - de (promotorerne, red.) har haft en god snak, og det ser lovende ud, og kampen kan helt sikkert ske, enten i foråret eller tidligt på sommeren i 2013.

- Jeg ved, hvad jeg kan forvente mig af Mikkel Kessler. Han er verdensklasse. Han slår hårdt med begge hænder, og når vi kæmper, vil det blive en kamp mellem to krigere, der begge vil vinde, sagde Froch.

- Det er en kamp, som kan gå begge veje. Det er én, jeg ved, jeg kan vinde, men det vil ikke blive let.