KØB PLUS!

Vinder-Micki: Jeg jagter KO for meget

Patrick Nielsens lillebror Micki Nielsen var tæt på at sende sin modstander i gulvet med en knockout. Den lykkedes ikke men det er faktisk også bedte, siger han selv

Femte sejr i fem forsøg. Jo, det går skam godt for Micki Nielsen, som slet ikke havde problemer med at vinde over sin modstander fra Litauen, Egidijus Kakstys.

- Før har jeg knockoutet mine modstandere i første omgang, men ham her kunne tage noget mere. Det var også godt for mig, og det var bare fedt at bokse i sådan en kulissen. Jeg ville have kunnet blive ved i lang tid, siger Micki Nielsen.

Cruiservægteren har før haft en tendens til hovedkulds at kaste sig over sin modstander uden særlig kontrol. Sådan så det også ud i første omgang, hvor han konstant søgte at indfange modstanderen med sin højrehånd og så følge op med sin hårde venstre. Men i takt med at Micki Nielsen kunne se, at Kakstys ikke sådan lige var at slå ud, så var taktikken i stedte at kontrollere kampen fuldstændigt.

- Det er noget jeg arbejder med. Jeg skal ikke jagte knockouten for meget, så bliver det for vildt. Jeg har godt af flere omgang og den rutine, der følger med. Det kan også skade mig selv for meget, hvis jeg bare står og hamrer løs på ham uden han så bliver påvirket af det, siger Micki Nielsen, der udmærket ved, at den her kamp bare var en del af et større projekt.

- Jeg er stadigvæk på vej. jeg synes selv, at der langsomt er ved at komme bedre styr på det tenkniske og taktiske, og så har jeg også smidt nogle kilo. Jeg skal bare arbejder endnu hårdere, så noget at hvalpefedtet kan blive til muskler, siger Micki Nielsen.