KØB PLUS!

Super-Brian: To kampe mere!

Sværvægtsbokseren skal have nye hofter, men håber alligevel på endnu en tur i ringen

Brian Nielsen var senest i ringen i 2011, hvor han tabte til Evander Holyfield i en stort anlagt kamp i DR's Koncertsal. Næste store udfordring i eks-bokserens liv er en tur på operationsbordet. Brian Nielsen skal have skiftet hofterne, og når det er overstået, håber han at være klar til at bokse igen.

- Jeg ved jo godt, at jeg er en gammel mand. Og at det snart er over and out - jeg er jo kun halv-idiot! Men jeg kunne godt tænke mig en kamp eller to mere, før det er helt forbi. Men det er jeg ikke alene om at bestemme. Familien har også noget at sige, siger Brian Nielsen til sporten.tv2.dk.

Brian Nielsen har endnu ikke diskuteret tankerne om endnu en tur i ringen med lægerne.

- Det er ikke nødvendigt. Jeg ved godt, hvad der kræves. Men nu skal jeg lige over den her operation først. Hvis jeg ikke er på benene igen efter en måned, er det slut. Men sådan går det ikke. Jeg er oppe igen efter en uge, lyder det optimistisk fra bokse-bamsen.

- Jeg må tage en dag ad gangen. Men jeg tager den her operation for at blive klar til at bokse igen. Men jeg regner ikke med noget. Jeg skal tilbage og træne ordentligt igen, og så tager vi den derfra, fortæller han til TV 2 Sporten.

Læs også: