KØB PLUS!

Så stærk er Kessler på udebane

Sporten.dk har set nærmere på Mikkel Kesslers hidtidige kampe på udebane i karrieren

Der venter med sikkerhed Mikkel Kessler en særdeles svær aften, når han til foråret tager til England for at bokse revanche-braget mod Carl Froch i supermellemvægt.

Det er dog ikke første gang, at den danske, femdobbelte verdensmester er rejst ud for at bokse sin modstander.

Før mødet med 35-årige Carl Froch har Mikkel Kessler ud af i alt 48 kampe i karrieren bokset på fremmed jord fem gange. Her er det blevet til tre sejre og to nederlag.

Nedenfor ser sporten.dk nærmere på alle fem udekampe


ISRAEL PONCE - 4. marts 2000, Las Vegas, USA
Kampen i USA var Kesslers første på udebane. Her gjorde danskeren kort proces ved at knockoute sin modstander i 2. omgang.

ANTHONY MUNDINE - 8. juni 2005, Sydney, Australien
På udebane mod Mundine skulle Kessler for første gang forsvare sin VM-titel hos WBA. Faktisk boksede han med en rygskade og blev behandlet helt op til kampen. Trods skaden var Kessler for god en bokser i forhold til Mundine. Det var ikke kønt, men Kessler vandt sikkert på point.


JOE CALZAGHE - 3. november 2007, Cardiff, Wales
Der var tre VM-titler på spil, da Mikkel Kessler tog til Cardiff for at møde den ubesejrede verdensmester Joe Calzaghe foran 50.000 tilskuere. Selvom Kessler bed flot fra sig og gik tiden ud med sin modstander, måtte han se sig slået med dommer-stemmerne 3-0.


DANILO HÄUSSLER - 25. oktober 2008, Oldenburg, Tyskland
Det tog Kessler to omgange at mørne tyskeren, før han i tredje omgang sendte ham i gulvet. Kessler slog først fire lige stød mod Häussler, og med sit femte borede han sin venstrehånd gennem paraderne og slog sin modstander ud.


ANDRE WARD - 21. november 2009. Oakland, USA
Kampen om Mikkel Kesslers WBA-titel var danskerens første i Super Six-turneringen, men her fik han den værst tænkelige start på udebane i Oakland. I en stadigt meget omdiskuteret kamp, hvor Ward blandt andet nikkede Kessler skaller, tabte danskeren kampen, da kamp-lederen grundet en slem øjenskade hos Kessler valgte at stoppe kampen i 11. omgang. Kessler tabte herefter kampen.

Læs også: