KØB PLUS!

Rudy: Sådan slår Kessler Magee

Rudy Markussen leverer opskriften på, hvordan Mikkel Kessler bokser sig til sejr mod Brian Magee i VM-titelkampen på lørdag i Herning.

Rudy Markussen har følt på egen krop, hvordan det er at tabe til Mikkel Kesslers kommende modstander om WBAs verdensmesterskab i supermellemvægt.

Samme skæbne forventer han dog ikke kommer til at overgå sin landsmand i titelkampen mod Brian Magee på lørdag i Jyske Bank Boxen.

Men det er især én bestemt facet af Mikkel Kesslers slag-repertoire, der bliver afgørende for kampens udfald, forudser Rudy Markussen.

- Han skal ikke undervurdere Brian Magee. Men Mikkel er en langt bedre teknisk bokser, end Magee er, siger Rudy Markussen.

- Jeg tror, Brian Magee ryger lige i flæsket på Mikkel. For vi har jo alle set, hvordan Andre Ward og Joe Calzaghe gjorde. Så han skal bare stoppes, så han ikke kommer ind på halvdistancen. Men jeg tror, at hvis Mikkels 'jap' fungerer, så stopper han Brian Magee i femte eller sjette omgang.

Rudy Markussen bokser selv comebackkamp efter sit nederlag til netop Brian Magee tidligere på året.

Alligevel er det ikke hang til at se sin overmand få prygl, der er hans største ønske, når Brian Magee går i ringen mod Mikkel Kessler.

Rudy Markussen håber bare, at hans danske boksekammerat får det VM-bælte, han ifølge Markussen fortjener. 

- Mikkel har altid været en af mine bedste boksekammerater, og vi lærte hinanden at kende gennem vores barndomsår i bokseklubben CIK. Derfor håber jeg selvfølgelig, at han knockouter Magee og vinder. For Mikkel er en rigtig god dreng med hjertet på rette sted. Han har formået at holde begge ben på jorden, selvom han har stor succes. Det har jeg meget stor respekt for, siger han.

Læs også: