KØB PLUS!

Promoter: Her er vores nye Kessler-plan

Allerede i de kommende uger vil Kessler promoter Kalle Sauerland rejse til USA og England for at lave aftaler med Andre Ward og Carl Froch

Det kan godt være, at Mikkel Kessler er jublende glad for sin sejr over Brian Magee, men danskerens promoter er mindst ligeså glad.

- Mikkel har sendt chokbølger igennem bokseverdenen, siger Kalle Sauerland og uddyber.

- Vi jagter Ward og Froch nu, men jeg tror ikke, at de jubler over udsigten til at møde Mikkel. Før den her kamp tror jeg, at mange derude anså Mikkel som en mulighed for at score en stor økonomisk gevinst mod en bokser, der har været på toppen og er på vej ned. Sådan er det ikke mere, siger Kalle Sauerland.

Mikkel Kessler går nu på juleferie og skal absolut ikke tænke på boksning i den nærmeste fremtid. Sådan er det ikke for Kalle Sauerland.

- Før jul vil jeg rejse både til USA og England. De næste to uger bliver interessante. Jeg har snakket med Dan (Goossen, Andre Ward's promoter, red.) flere gange de seneste dage, og jeg har mødtes med Eddie Hearn (Carl Froch' promoter, red.). Samtalen med Dan skal jo ske meget snart, for med denne sejr til Mikkel har vi vundet retten til at møde Andre Ward, og vi er klar til at vente på den, siger Sauerland, der dog under ingen omstændigheder vil rejse til Ward's hjemmebane i Oakland.

- Det er min beslutning, og jeg vil ikke rejse til Oakland, men vi rejser gerne til USA, så længe det bliver på betingelser, vi kan acceptere.

- Froch-kampen handler meget om, hvordan vi så skal dele indtægterne. Det kræver også, at der er en Tv-station, der vil lave kampen, måske vil Sky lave den som pay-per-view, og så handler det også om, at der måske ikke er en stor nok arena i Nottingham, men det er sådanne slags ting, vi skal diskutere nu, siger Kalle Sauerland.

Læs også: