KØB PLUS!

Palles stikpille: Calzaghe er større end Froch

- Kampen mod Carl Froch gør Mikkel Kessler til en legende.

- Kampen mod Carl Froch gør Mikkel Kessler til en legende.

Danskerens tyske promotor Kalle Sauerland var ikke sen til kalde Mikkel Kesslers kommende revanchekamp mod den engelske verdensmester den største, en dansk bokser har været involveret i.

At Mikkel Kessler mod Carl Froch er noget nær det største, supermellemvægtsklassen kan mønstre lige pt., er de fleste enige i. Både internationalt og i Danmark.

Men den kommer aldrig i nærheden af Kesslers tredobbelte VM-brag i 2007 mod ubesejrede Joe Calzaghe.

Det hævder manden, der forhandlede kampen på plads. Mikkel Kesslers forhenværende promotor Mogens Palle.

- Jeg synes absolut, at kampen dengang mod Joe Calzaghe var større end Kesslers kommende kamp mod Carl Froch. Selvfølgelig kan de lave et brag af en kamp, og det var også en god kamp sidst, de mødtes, forklarer Mogens Palle.

- Men mod Calzaghe var det to boksere på toppen af deres karrierer. De var begge ubesejrede. Og bagefter rejste Calzaghe videre til USA og slog folk som Roy Jones Jr. og Bernard Hopkins. Så at kampen mod Froch skulle være så fantastisk og den største nogensinde, det mener jeg slet ikke.

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem Mikkel Kessler og Team Sauerland på den ene side og Mogens Palle på den anden er på frysepunktet.

Og Palle lader da også forstå, at han ikke bryder sig om Sauerlands verbale fremfærd i de danske medier.

- Men sådan er det jo med Sauerland. Lige meget hvad helvede de rører ved, er det det største nogensinde. Det er nonsens, siger han.

Mogens Palle kan heller ikke forestille sig, at Mikkel Kesslers hyre for Froch-kampen kommer i nærheden af de fem millioner dollar, han fik efter nederlaget til Joe Calzaghe.

Læs også: