Magee: Kessler er min største kamp

Brian Magee er landet i Danmark, og den irske bokser ser lørdagens kamp mod Kessler som den største i karrieren.

Brian Magee er fuld af lovord om Mikkel Kessler, som han kalder en superstjerne. Men den 37-årige nordirer regner ikke med at få prygl af den danske forhåndsfavorit.

Tværtimod er Brian Magee kommet til Danmark for selv at snuppe VM-bæltet og retten til den kamp mod Andre Ward, som en sejr mod Kessler udløser.

Godt nok ankom Brian Magee to timer for sent til Københavns Lufthavn søndag.

Men han garanterer, at han er klar, når Mikkel Kessler, træder ind til ham i ringen sent lørdag aften i Herning.

- Jeg er ret ligeglad med, hvordan kampen udvikler sig, så længe jeg vinder. Jeg er klar, og forhåbentlig bliver det en storkamp, siger Brian Magee til sporten.dk

Mange forventer, at Mikkel Kessler blot slår sin nordirske modstander ud og tager WBAs verdensmesterskab i supermellemvægt. Og det på trods af at Brian Magee har knockoutet både Mads Larsen og Rudy Markussen på dansk grund. Rollen som undertippet får dog ikke Brian Magee til tvivle på sig selv. Men han har stor respekt for Mikkel Kessler, fortæller han.

- Jeg skal op mod en tredobbelt verdensmester og den bedste danske bokser nogensinde. Mikkel Kesslers rekordliste taler for sig selv, men jeg tror på mig selv, og jeg har trænet hårdt. Og lige meget hvem du går i ringen mod, så tror du som bokser på, at du vinder. Og det er ikke anderledes her.

Brian Magee ser ikke Mikkel Kesslers hjemmebanefordel som et problem. Nej, faktisk er han ret ligeglad med, at hans modstander formentlig får flere tusind højtråbende fans i ryggen i Jyske Bank Boxen

- Det tænker jeg ikke meget på. Det er en del af spillet og noget, man må affinde sig med. Så det er egentlig bare bedst ikke at tænke for meget på dem. Alle boksere har sine fans, og Mikkel Kessler er en stor helt her, siger han.

Det er Brian Magee selv, der har udpeget Mikkel Kessler som sin kommende modstander. En valg ud fra en betragtning om, at han med en sejr vil hjemføre sin hidtil største skalp i en efterhånden lang karriere.

- Mikkel Kessler er en superstjerne, og for mig som bokser vil jeg gerne kunne se tilbage og sige, at jeg har mødt de bedste. Og Mikkel Kessler er én af det bedste i de seneste 10 år. Måske er han endda en af de bedste nogensinde i supermellemvægt, siger Brian Magee og tilføjer:

- Mikkel Kessler er helt klart min største modstander indtil nu. Han er tre gange verdensmester, og der er ikke mange, som har præsteret det, som han har. Brian Magee ved, at han skal få det bedste ud af sine 183 cm lange krop, hvis Mikkel Kessler skal lide samme skæbne, som Magee påførte Mads Larsen og Rudy Markussen.

Men det pres så ikke ud til at tynge ham, da han ankom i lufthavnen. Her virkede Brian Magee ret afklaret med det, der venter ham.

- Jeg er nødt til at levere mit allerbedste. Og kæmpe mit livs kamp. For Mikkel Kessler er rigtig god.

Læs også: