KØB PLUS!

Konen siger stop efter dette knockout

Weekendens kamp mellem Manny Pacquiao og Juan Manuel Marquez var et boksebrag af en anden verden, og det kan samtidig have været 'Pacmans' sidste

Der er i hvert fald kommet tungtvejende opfordringer til Pacquaio om at stoppe nu, og spørgsmålet er, om han kan ignorere dem. Det er nemlig hans kone Jinkee og moren Dionisia, der indtrængende beder ham om at lægger handskerne på hylden.

I de døende sekunder i sjette omgang blev Pacquiao knaldet i kanvassen med en sådan kraft, at han ikke bare tabte kampen, men også lå livløs og senere blev kørt til hospitalet for at få scannet hjernen for eventuelle blødninger.

Konen Jinkee, som han har fire børn sammen med, var med ved ringside, og hun blev rystet over at se sin mand i den forfatning:

- Når man ser sin ægtemand blive skadet, så ligger man søvnløs derefter, siger Jinkee ifølge flere filippinske medier.

Og direkte adspurgt, om hun ønsker, at Pacquiao skal stoppe den karriere, der har gjort ham til et ubegribeligt stort ikon i hjemlandet, svarer hun:

- Du kender svaret på det. Han ved, hvad jeg ønsker.

Moren Dionisia efterlader ingen tvivl om, hvad hun ønsker af sin søn:

- Jeg har længe sagt til ham, at det er på tide at trække sig, fordi han også startede, da han var så ung. Jeg beder ham altid om at trække sig. Jeg har spurgt gud, om han vil bede min søn om at trække sig, siger moren.

Læs også: