KØB PLUS!

Kesslers SMS-udbrud: Klar til krig!

Mikkel Kesslers reaktion på nyheden om en ny superkamp var klar. Carl Froch skal have klø endnu engang.

Kalle Sauerland fik beskeden over SMS langt ud på natten til tirsdag. Men Mikkel Kesslers reaktion kom prompte:

- Jeg er klar til krig!!!

Sådan beskriver den danske boksers promotor minutterne efter, at han endelig havde forhandlet kontrakten om en ny kamp mod engelske Carl Froch på plads.

En aftale, der trods underskrifter på kontrakten fortsat mangler at få de sidste detaljer indført.

- Det var et langt spil, men vi er glade for, hvor vi endte. Vi afsluttede forhandlingerne klokken 3.45 natten til tirsdag, og jeg tror kun, at jeg har sovet seks timer siden torsdag, siger Kalle Sauerland til sporten.dk.

Men sikkert er det, at kampen mellem de to supermellemvægtere kommer til at stå i England. Og at den allerede er døbt 'Froch vs Kessler 2', efter den 33-årige dansker vandt deres seneste opgør i 2010 i Super Six-turneringen i Herning.

En kamp, som er blevet beskrevet som den bedste på dansk jord nogensinde.

Som engelske medier skrev mandag, så forventes revanchekampen at blive bokset i april eller maj i London - nærmere bestemt O2 Arena med plads til 20.000 tilskuere. Og formentlig bliver det et opgør om Kesslers WBA-titel og Froch' IBF VM-bælte.

Men det er alle detaljer, som sporten.dk erfarer fortsat skal forhandles helt på plads.

- Det her bliver den største kamp, som har involveret en dansk bokser. Selvfølgelig kan man se tilbage på kampen mellem Kessler og Calzaghe, men vi ved, at denne rent sportslig vil toppe alle - også de andre i 2013, siger Kalle Sauerland selvsikkert og fortsætter:

- Det er i denne kamp, at Mikkel Kessler bliver til en legende inden for boksesporten. Mikkel er allerede en stor mester og fem gange verdensmester, men denne kamp gør ham altså til en legende, lyder tyskerens konklusion.

Han mener, at Mikkel Kesslers reaktion over SMS'en understreger kampens vigtighed.

- Mikkels reaktion siger alt om kampen. Han har villet have den siden sin skade. Hele processen med at møde Mehdi Bouadla, Allan Green og Brian Magee har været en lang vej. Vi vidste, at vi nu skulle tage ham tilbage til et andet niveau nu, siger Kalle Sauerland.

Læs også: