Kesslers julemirakel: Blev far natten til 2. juledag

Den danske boksestjerne Mikkel Kessler er ifølge bt.dk's oplysninger i nat blevet far til en lille dreng.

Mikkel Kessler og kæresten Lea Hvidt oplevede sammen et sandt julemirakel natten til torsdag. Det skete, da parret blev forældre til en lille dreng.

Det erfarer bt.dk fra kilder tæt på Mikkel Kessler.

Det var ventet, at Mikkel Kesslers kæreste skulle nedkomme lige omkring juletid. Og dermed kan den danske bokser efter planen se frem til at flytte ind i parrets nye hus i Sengeløse ved København med både kæreste og barn.

Den glædelige nyhed om, at 34-årige Mikkel Kessler og kæresten Lea Hvidt ventede barn blev først kendt af offentligheden i løbet af efteråret, hvor ugebladet SE og HØR bragte billeder af parret i forbindelse med en gåtur i København. 

Mikkel Kessler har ikke selv villet udtale sig om parrets graviditet - ligesom han heller ikke har ønsket at udtale sig om sin boksefremtid, siden han tabte sin seneste kamp i ringen til engelske Carl Froch den 25. maj i år.  

Der er dog fra flere sider blevet spekuleret i, om Mikkel Kesslers nye liv som far vil få indflydelse på, hvorvidt han vælger at fortsætte sin boksekarriere. 

Tidligere har Danmarks bedste bokser og tidligere verdensmester nemlig givet udtryk for, at han ville have svært ved at forene livet som professionel bokser med rollen som far, og det ansvar der følger med til at være forældre.

- Som bokser skal du være ligeglad med, om du dør. Med et barn ville jeg tænke for meget og ikke turde satse alt, sagde Mikkel Kessler i maj til bt.dk.

Ifølge Mikkel Kesslers manager, Allan Back, er rollen som far langt fra det eneste, der har fyldt i bokserens tanker i år.Det samme har tabet af Mikkel Kesslers egen far tidligere i år.

- Han var jo så uheldig at miste sin far. Det har gjort, at processen trækker ud. Der har været andre ting, som har været vigtigere at fokusere på, sagde Mikkel Kesslers manager til bt.dk i oktober om tabet af 68-årige Ole Kessler, som ifølge familien gik bort i juni af naturlige årsager.

Læs også: