KØB PLUS!

Kessler: Ward tør ikke bokse i Danmark

Mikkel Kessler tror ikke, at Andre Ward tør møde ham, hvis revanchen mellem de to boksere bliver en realitet.

Slår Mikkel Kessler nordirske Brian Magee 8. december i Herning, så venter super-revanchen mellem den danske bokser og amerikaneren Andre Ward formentlig i 2013.

Det har bokseforbundet WBA i hvertfald besluttet.

Men bliver kampen mellem Mikkel Kessler og Andre Ward en realitet, så vil den ikke blive afviklet på dansk grund, forudser Mikkel Kessler.

- Den kommer aldrig til Danmark, for det tør han ikke. Men jeg tager gerne til USA igen. Jeg vil gerne vise verden, at jeg ikke er bange for at tage nogen steder hen. Det har jeg aldrig været, siger Mikkel Kessler til sporten.dk under torsdagens pressemøde i Mikkels Kesslers egen træningslokale i Dragør.

Selvom han egentlig helst ikke vil tale for meget om opgøret mod Andre Ward, indrømmer Mikkel Kessler, at muligheden for at få revanche motiverer ham. 

- Selvfølgelig er Ward-kampen en slags gulerod, for så ligger der nok endnu en kamp og venter. Og så kan jeg samtidig udfordre ham ved at sige, at nu smider du sikkert bæltet, fordi du ikke tør møde mig. Men det er da en drøm, at jeg kan møde en, jeg har tabt til, siger Mikkel Kessler.

Andre Ward har allerede været ude og advare Mikkel Kessler mod at tirre ham. Det skete, da den danske bokser opfordrede Andre Ward til at holde sig klar, når først Kessler har besejret Brian Magee.

Men amerikanerens advarsel tager Mikkel Kessler helt roligt.

- Det er dejligt, at han siger det. Og forhåbentlig kan det sælge nogle billetter. Men jeg håber bare, at der sker noget, og at der kommer noget ud af det. Nu har han (Ward, red.) også fået selvtillid og vundet en masse. Så det er kun godt, at han skriver det, siger Mikkel Kessler.

Mikkel Kessler bokser mod Brian Magee om WBAs World-titel den 8. december i Herning.

Vinderen sikrer sig retten til at møde Andre Ward om dennes WBA Super World-titel senest i juni 2013. 

Læs også: