Kessler: Ward tør ikke

Mikkel Kessler mangler stadig at få fuldt styr på en fingerskade, før han kan sparre og slå igennem.

Men rundt om Danmarks største boksenavn er der godt gang i forretningsplanerne.

Den 14. april venter WBO-verdensmester Robert Stieglitz i Parken, men i mellemtiden er fokus drejet over på promotor Kalle Sauerlands planer om at give ham en storstilet revanche mod WBA- og WBC-verdensmester Andre Ward i den lange kikkert.

Men Mikkel Kessler tror ikke, at hans ihærdige promotor lykkes i planen om at tage den ubesejrede amerikaner til København.

- Der bliver også snakket om mange andre navne som Bernhard Hopkins og Sergio Martinez (den højest rangerede mellemvægter red.). Men jeg tror ikke på, at Ward kommer uden for USA og bokser. Man kan jo også se, at mange fans sviner ham til, fordi han kun tør bokse på hjemmebane, sagde Mikkel Kessler ved torsdagens pressemøde omkring Viasats overtagelse af TV2s Fight Night-koncept.

Mikkel Kessler er klar til at rejse til for eksempel Atlantic City for at møde Andre Ward, hvis han bliver sikret mod de små kneb omkring dommere og kampoptakt, som han blev udsat for i Oakland i 2009.

Mens der verserer adskillige rygter om andre storkampe i både supermellemvægt og mellemvægt, kan Mikkel Kessler godt forstå nødvendigheden af, at Kalle Sauerland holder møder med amerikanske TV-netværk og Wards promotor Dan Goossen.

- Men jeg har sagt til Kalle, at han ikke behøver at involvere mig så meget i det. Det bliver dem, der skal tænke på det, så jeg kan fokusere på Stieglitz imens, sagde Mikkel Kessler.

Rudy Markussen åbner det nye ’Nordic Fight Night’, når han møder Brian Magee i Brøndby Hallen den 18. februar.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08