KØB PLUS!

Kessler-rival skal opereres

André Ward menes at være ude frem til sommer på grund af en skulderskade.

En af Mikkels Kesslers største kandidater til næste kamp er sat alvorligt tilbage med en skulderskade og skal opereres.

Det er amerikaneren André Ward, der nok kan betegnes som den ultimative modstander for Kessler, der er tale om.

Amerikaneren skulle oprindeligt i ringen mod sin landsmand Kelly Pavlik 26. januar, men den kamp blev første gang udskudt til 23. februar på grund af den samme skulderskade, og nu må sidstplanlagte kamp altså også rykkes til en anden ubestemt dato. Ward menes først at være tilbage til sommer 2013.

- Da jeg blev skadet, var der en del betændelse, og scanningen blev misfortolket af den første radiolog. Jeg har været i intensiv genoptræning, og skulderen var i fremgang, men efter tre og en halv uges genoptræning var der stadig lidt smerte, som fik mig til at få yderligere to læger til at kigge på det, siger André Ward til LA Times. 

- Jeg blev diagnosticeret med et lille brud i skulderledet. Det er ikke et stort brud, men jeg kan enten give det ro og se, om det heler af sig selv eller få det opereret og få en stærkere skulder, end før jeg blev skadet, og vi har valgt den sidste løsning, forklarer Ward.

Mikkel Kessler og André Ward dystede i 2009 i USA, og dengang besluttede kamplederen sig for at erklære Mikkel Kessler som taber på grund af hans store øjenskader.

Bagefter proklamerede danskeren, at kampen mest af alt blev tabt, fordi den amerikanske bokser fik lov til at nikke Kessler skaller.

Siden har Mikkel Kessler ønsket sig en revanche mod Ward, og helst på en anden grund end amerikansk, men sådan kommer det nok ikke til at gå i første omgang, da Ward nu skal opereres.

Dermed rykker en rematch mellem WBA-verdensmesteren Mikkel Kessler og Carl Froch tættere og tættere på.

Læs også: