KØB PLUS!

Kessler på TV2

Mikkel Kessler titelkamp mod Perdomo 12. september bliver vist på TV2

Der er godt nyt til danske boksefans. 12. september skal Mikkel Kessler skal forsvare sit WBA-bælte mod Gusmyl Perdomo fra Venezuela, behøver danskerne ikke have pungen op af lommen. Kampen bliver nemlig vist på TV2.

- Vi vil gerne på TV2 vise de allerstørste idrætsbegivenheder, som kan samle hele Danmark. Og da Mikkel Kessler er en af Danmarks største idrætsnavne for tiden, så er vi glade og stolte over, at vi har kunnet købe kampen, siger TV2´s sportschef Frederik Lauesen til sporten.dk.

Han er selv en stor boksefan, hvilket har betydet meget for TV2´s jagt på kampen.

- Jeg har, siden jeg blev sportschef, satset på at få mere boksning på TV2. Vi viste sidste år flere boksekampe, og der kunne vi se, at det var noget, som folk gerne vil se. Men det skader selvfølgelig heller ikke, at jeg har en stor kærlighed for boksning og tilbage i 90´erne lavede meget boksning for netop TV2, siger Frederik Lauesen.

Det er endnu ikke bestemt, hvor kampen skal bokses, men et godt bud kunne, ifølge sporten.dk´s oplysninger, være Herning.

Frederik Lauesen vil ikke oplyse, hvor meget TV2 har givet for kampen, men fortæller, at han er tilfreds med aftalen.

- Vi har før lavet aftaler med Kalle Sauerland, og han kender vores betingelser. Jeg tror, at det har været afgørende for Sauerland, at kampen kommer ud til så mange seere så muligt, og vi har ikke givet en kæmpe høj pris for kampen, siger Frederik Lauesen.

Kampen er ekstrem vigtig for Mikkel Kessler. Taber han kampen, misser han chancen for at komme i Super Six World Boxing Classic. Turneringen, der også kaldes boksningens svar på Champions League, har en samlet præmiesum på over 300 millioner kroner.

Derfor er Kessler pisket til at vinde, hvis kampen mod millionerne skal sikres