KØB PLUS!

Kessler: Kom bare an, Froch

Mikkel Kessler giver Carl Froch svar på tiltale. Den danske bokser vil hellere end gerne give englænderen en revanche.

Mikkel Kessler svarer igen på den udfordring, engelske Carl Forch sendte af sted efter sit titelforsvar lørdag aften i hjembyen Nottingham.

Her var den engelske IBO-mester i supermellemvægt helt klar i mælet. Mikkel Kessler skyldte ham en revanche for de tos møde i Super Six-turneringen i 2010. En kamp Mikkel Kessler vandt på point hjemme i Danmark.

Og nu melder Mikkel Kessler sig igen klar til kamp. 

- Bare rolig Carl, jeg har slået dig en gang, og jeg vil slå dig igen. Nyd nu bare dit bælte, mens du har det, og lad mig tage mig af Brian Magee først. Men selvfølgelig er jeg klar på at møde dig igen - uanset hvor og hvornår - og især hvis Andre Ward er for bange for at forlade sin egen baghave, siger Mikkel Kessler i en pressemeddelelse.

Mikkel Kessler møder nordirske Brian Magee 8. december i Herning om WBAs World-titel. Vinder han, er Kessler officiel førsteudfordrer til en VM-kamp mod amerikaneren Andre Ward senest i juni 2013.

Det er dog fortsat tvivlsomt, om Andre Ward gider møde den danske bokser, især fordi Mikkel Kesslers team ønsker at lave kampen væk fra Wards hjemmebane i Oakland.

Læs også: