KØB PLUS!

Kessler: Jeg bliver sgu ikke noget offer

Mikkel Kessler afviser, at hans hårdtslående handsker nærmer sig boksepensionen.

Mikkel Kesslers krop og karriere har toppet. Og han har højst to kampe tilbage i sig.

Danske bokseeksperter var kontante, da de op til Mikkel Kesslers seneste kamp gjorde status over den danske boksers nuværende tilstand.

Mikkel Kessler svarede igen ved at hamre modstanderen Allan Green i gulvet med et venstre-hook af en anden verden.

Mikkel Kessler anerkender på ingen måde præmissen om, at han for længst har toppet. Og heller ikke, at han er én kamp eller maksimalt to kampe fra at slutte sin boksekarriere.

- De skal ikke bestemme, hvor mange kampe jeg har tilbage. Men er de såkaldte eksperter de samme, som sagde, at jeg var færdig, dengang jeg tabte til André Ward?

Mikkel Kessler kom dengang stærk igen og besejrede engelske Carl Froch.

- Selvfølgelig har jeg haft mange skader gennem min karriere. Men nu går det godt, og så længe jeg har mod på det og kan få VM-kampe, så længe vil jeg bokse, understreger Mikkel Kessler.

8. december får han igen muligheden for at lukke munden på dem, der tvivler på hans niveau. Det sker, når Mikkel Kessler møder Brian Magee om WBAs ledige VM-bælte i supermellemvægt.

En kamp, hvor han ikke blot skal sikre sig karrierens femte VM-titel, men også hævne kollegaerne Rudy Markussen og Mads Larsens nederlag til den sejlivede nordirer.

Hvordan undgår du at blive Brian Magees tredje danske offer?

- Jeg bliver sgu ikke noget offer. Det bliver jo ligesom at sende en kanin ind til en kæmpe hund. Men han er ikke nogen dårlig bokser, og det beviser hans sejre mod Rudy Markussen og Mads Larsen jo også, siger Mikkel Kessler.

Selvom Brian Magee ikke umiddelbart fremstår i samme klasse som sin danske modstander, så bliver han ingen nem opgave, forklarer Kessler.

- Brian Magee er højrefodsbokser. Så han er både meget akavet og irriterende at bokse mod. Så vi forsøger at lægge en plan for, hvordan jeg skal bokse ham i forskellige situationer. Men Magee er ikke nogen dum bokser, og han er meget rutineret og er kun blevet bedre med alderen, siger Kessler.

Ifølge Mikkel Kessler selv, så har han ikke længere en bestemt modstander, han skal møde, før karrieren slutter.

Han vil bare være verdensmester igen.

- Så kan jeg også lige vise, at jeg ikke er færdig, og at jeg stadig kan, når jeg vil, siger Mikkel Kessler.

Brian Magee har dog tænkt sig at stå med sin tredje danske skalp efter kampen i Herning.

- Vi har gensidig respekt for hinanden, men når gongongen slår, vil det blive et helvede af en kamp. Vi har begge en masse power, så vores fans kan forvente en stor kamp. Jeg har slået Larsen og Markussen, og nu vil jeg slå Kessler, siger han.

Læs også: