KØB PLUS!

Kessler driller Ward: Kom bare an

Den nyslåede verdensmester i supermellemvægt er klar til revanchekampe mod Andre Ward og Carl Froch

Efter Mikkel Kessler natten til i går knockoutede Brian Magee i kampen om WBAs VM-titel, fortsætter spekulationerne om, hvem der bliver danskerens næste modstander for fuld drøn.

For Mikkel Kessler lagde sig nemlig gevaldigt i selen for at opnå en kommende storkamp, da han i overbevisende stil sendte sin nordirske modstander i gulvet tre gange med tre dybe stød i Brian Magees maveregion.

Og så fik snakken om såvel Andre Ward som Carl Froch ellers hurtige ben at løbe videre på. Selv ville Mikkel Kessler helst bare fejre sin nye VM-titel og vente med at kaste sig ind i debatten om, hvem han skal stå overfor i sin næste kamp.

Alligevel melder han sig klar til at gå i ringen og bokse revanche-brag mod både amerikaneren Andre Ward og engelske Carl Froch.

- Jeg har ikke et drømmescenarium, men selvfølgelig vil jeg gerne have min revanche mod Andre Ward (for nederlaget i 2009, red.). Det var ikke mig, der var oppe i ringen og bokse mod ham den dag.

- Og angående Carl Froch. Jamen jeg fik ikke selv min revanche for mit nederlag mod Joe Calzaghe. Så selvfølgelig skal Carl Froch have sin revanche. Men vi må se, hvad der sker. Nu vil jeg lige glæde mig over sejren mod Brian Magee, sagde han på pressemødet efter VM-kampen i Herning. 

Se alle billederne: Her smadrer Kessler Magee

Mikkel Kessler er faktisk så opsat på at få sin revanche mod især Andre Ward, at han er villig til at stille i ringen i amerikanerens hjemby én gang til, hvis det kan sikre et nyt møde med den regerende mester hos WBA og WBC.

- Jeg er ikke bange for at bokse på udebane, lige som han (Ward, red.) er i forhold til at forlade sin hjemmebane i USA. Jeg er altid parat til at møde ham hvor som helst. Også hvis det igen skal være i Oakland.

Det med at tage til Oakland afviser danskerens promotor Kalle Sauerland dog som en gangbar mulighed. Han ser hellere, at revanchekampen skal stå i eksempelvis Las Vegas, USA. Efter danskerens sejr meldte både Andre Ward og Carl Froch sig i øvrigt klar til at møde Kessler via deres Twitter-profiler. 

Se alle billederne: Her smadrer Kessler Magee

Med sin sejr mod Brian Magee kan Mikkel Kessler nu bryste sig af at være femdobbelt verdensmester i supermellemvægt.

- Jeg føler simpelthen, at jeg er blevet stor indenfor min vægtklasse og indenfor boksning. Det er jeg stolt over, det må jeg ærligt sige. Jeg er ikke så meget for at prale, men det er der ikke mange, der har været, sagde Mikkel Kessler.

Men det er ikke kun glæden ved endnu engang at kunne iføre sig et VM-bælte, der gjorde Mikkel Kessler stolt. Ligeså stor er den danske mesterboksers lykke over, at han efter sin lange pause fra ringen som følge af bl.a. en slem øjenskade i 2010 nu er tilbage på verdenstoppen i sin vægtklasse.

- Det havde jeg aldrig regnet med. Så jeg er glad for, at jeg står her i dag. Og jeg er glad for, at jeg er her endnu og nu at være blevet femdobbelt verdensmester. Det er jeg stolt over, fastslog Mikkel Kessler.