KØB PLUS!

Her er Kesslers taktik

Mikkel Kessler lægger roligt ud mod Brian Magee.

Lørdagens boksebrag i Herning nærmer sig, og Mikkel Kessler var fuld af selvtillid og humør, da han mandag eftermiddag trænede en af de sidste gange før opgøret.

Men selvom der var smil og tid til overskud, er den danske bokser klar over, at der venter en yderst vanskelig opgave, når han i weekenden går i ringen mod Brian Magee. Derfor blæser han heller ikke hensynsløst til angreb.

- Jeg har tænkt mig at se ham an de første par omgange og se, hvordan han kommer. Han er en dirty fighter, og han vil holde om mig. Men hvis han kommer med et eller andet, så er jeg klar til det, siger Kessler til Sporten.dk.

Det var Rudy Markussen ikke, da Magee tidligere på året sendte Kesslers danske boksekollega i gulvet i Brøndby Hallen med et slag mod leveren. Kessler har både forhørt sig hos Markussen og set den pågældende kamp på video, og han er opmærksom på nordirerens angreb af denne type.

- Man skal passe på. Han vil også prøve at gøre sådan nogle ting på mig, fortæller Kessler.

Brian Magee har kaldt kampen mod Kessler for den største i sin karriere, og den danske forhåndsfavorit kan derfor forvente en yderst motiveret modstander i Jyske Bank Boxen. Netop hjemmebanen ser Kessler som en stor fordel i forhold til at hive sejren hjem.

- Jeg er altid glad for hjemmebane. Ligegyldigt om vi er i Herning, København eller et andet sted i Danmark, siger danskeren.

Din kommentar

Kommentarer

Kessler vinder

Skrevet af Anonym, Onsdag den 5. december 2012, 08:57

Magee er beskidt, og han vil helt sikkert gå efter et leverstød på Kessler.

Men Mikkel er for talentfuld og vil nok udbokse Magee på afstand. Jabbet vil slide Magee ned, og i 10 omgang ender det med KO.