KØB PLUS!

Froch fri af aftale - klar til Kessler

En rematch-klausul er nu ophævet, og dermed peger alt i retning af en mega-fight mellem Carl Froch og Mikkel Kessler

Der er allerede snakket rigtig meget om et potentielt møde mellem briten Carl Froch og Mikkel Kessler. Begge boksere er interesserede og begge promotorer er med på den.

Indtil nu har problemet dog været, at Carl Froch ikke bare kunne møde Kessler i sin næste kamp. For Froch havde en klausul om en rematch mod Lucien Bute, som Froch gennemtævede tilbage i maj. Den er nu ikke længere et problem.

Lucien Butes promoter, Jean Bedard, har således accepteret at vente med at indkassere rematch-klausul, og derfor kan Carl Frochs promoter, Eddie Hearn, så færdiggøre den endelige aftale om en kamp mellem Carl Froch og Mikkel Kessler på et tidspunkt tidligt på sommeren.

Viljen til at udskyde den oprindelige aftale kommer, fordi Andre Ward har trukket sig fra en kamp mod Kelly Pavlik, der skulle have være bokset i begyndelsen af 2013. Nu vil Lucien Bute så fuldende puslespillet og snuppe den kamp.

- Vi venter stadig på at se, om kampen mellem Froch og Kessler bliver til noget. Eddie Hearn spurgte os om lov til at forhandle med Kessler, og det accepterede vi, forudsat at vi kunne finde et andet interessant scenarie, og det er Pavlik. Cameron Dunkin, Pavliks manager, har allerede bekræftet, at Arthur Abraham og Lucian er de to kandidater for den kommende kamp for hans bokser, siger Butes promoter, Jean Bedard, til det canadiske nyhedsbureau QMI Agency.

Efter Carl Froch bankede Lucien Bute i maj, vil Tv-stationerne i England langt hellere se en kamp mod Mikkel Kessler, og som så meget andet i sportens verden så bestemmer Tv.

- Vi ved, at britisk tv foretrækker Kessler fremfor os. Fra vores side gør det ikke så meget, for vi kan stadig få vores rematch med Froch, siger Jean Bedard.

Læs også: