KØB PLUS!

Fight Night: Patricks finske manddomsprøve

Lørdag aften sætter Patrick Nielsen sin WBA Intercontinental-titel i mellemvægt på spil mod belgieren Jamel Bahki.

Den veltatoverede bokser Patrick Nielsen kommer på noget af en opgave, når han lørdag aften i Helsinki, Finland, skal op mod den rutinerede belgier Jamel Bahki.

21-årige Patrick Nielsen, der er bosat i Berlin, har spenderet de seneste mange uger med hård træning og velovervejet kost, så han ikke oplever samme energitab, som i sin seneste kamp.

- Jeg har trænet optimalt. Jeg føler, at jeg er i den bedste form, jeg kunne nå at komme i. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme op og vise noget her på lørdag, siger Patrick Nielsen til Sporten.dk.

Den danske bokser kommer til Finland med en imponerede statistik: 16 kampe med 16 sejre som følge, hvor otte modstandere er blevet stoppet før tid. Modstanderen er den 33-årige Jamel Bahki (24-3-2, 6 KO), men Patrick Nielsens kendskab til ham er minimal. 

- Jeg kender ikke så meget til ham, må jeg indrømme. Men han bliver en hård modstander, der har masse af sejre. Jeg gider ikke fokusere så meget på ham. Jeg vil hellere koncentrere mig om mig selv. Jeg lader mit team om at studere modstanderen, og de klare det som regel rigtig, rigtig godt, siger Patrick Nielsen.

For at forbedre sin boksning har Patrick Nielsen arbejdet på en lang række ting, siden seneste kamp sidst i september.

- Vi har trænet meget på at komme ud til siderne, bevæge mig bedre og komme med flere powerpunches. Det er hvad, der er arbejdet mest på, synes jeg, siger Patrick Nielsen.

Aftenens hovedkamp består af den ubesejrede sværvægtstjerne Robert Helenius og Sherman 'The Tank' Williams. Derudover skal danske Dennis Ceylan og Micki Nielsen også i aktion. 

Læs også: