KØB PLUS!

Efter overlegen sejr: Giv mig Kessler

Den britiske supermellemvægter Carl Froch stoppede Yusaf Mack i tredje runde. Nu vil vil have revanche mod Mikkel Kessler.

Bokseren Carl Froch har i den grad fået blod på tanden efter sin tredje runde-sejr over Yusaf Mack i Nottingham. Ifølge ham selv er han i sit livs form og 'klar til at bokse mod hvem som helst'.

Og 35-årige Carl Froch har to helt særlige modstandere på ønskesedlen. Han vil have revanche mod de eneste to boksere, der har slået ham - Mikkel Kessler og Andre Ward.

- Jeg har ikke vundet hver kamp, ​​hver gang jeg har trådt igennem tovene, men jeg bliver ikke ydmyget. Jeg mister tætte point, men jeg kan kæmpe lige mod Kessler og Ward - jeg ved, jeg kan, siger en selvsikker Froch til BBC.

- Jeg er i den fase i min karriere, hvor jeg har ikke tid at spilde. Jeg har ikke tænkt mig at gøre noget dumt ved at gå i ringen for tidligt, men jeg tror, ​​jeg kan være klar til at kæmpe igen i februar eller marts, siger Froch.

Carl Frochs promoter, Eddie Hearn, håber, han kan sikre Frochs tre ønskekampe i 2013.

Han vil bokse mod Lucian Bute, Kessler og Ward igen, selvom han indrømmer, at en kamp mod den obligatoriske udfordrer, canadiske Adonis Stevenson, kan være mere sandsynlig end et sammenstød med Bute i Montreal.

- Realiteten er Bute eller Stevenson, Kessler og Ward i 2013. De er de eneste kampe, der interesserer os, har Eddie Hearn sagt.