*


KØB PLUS!

Dommedag for Kesslers storkamp

Mandag er deadline, hvis den dobbelte VM-kamp mellem Mikkel Kessler og Carl Froch skal blive en realitet.

Mandag forventes at blive dagen, hvor en revanchekamp mellem Mikkel Kessler (33 år) og engelske Carl Froch (35 år) enten annonceres eller måske helt afblæses.

Således har de to bokseres promotorer Kalle Sauerland og Eddie Hearn mandag til at blive enige om vilkårene for en ny kamp mellem de to verdensmestre i supermellemvægt.

En revanche, der efter planen skal stå sidst på foråret 2013 i London i O2 Arena. Og ifølge Frochs promotor er der 70 procent chance for, at det lykkes ham at opnå en aftale med Kesslers bagland. Det siger han til Daily Star.

Alligevel er det - trods rygter om solide milliongager til begge boksere - ikke lykkes Kalle Sauerland og Eddie Hearn at blive enige om de endelige forholde omkring kampen.

Bliver parterne ikke enige, kan Carl Froch nemlig blive nødsaget til alligevel at skulle forsvare sit IBF VM-bælte i foråret mod den obligatoriske udfordrer til titlen - canadieren Adonis Stevenson.

Men allerede tidligt mandag har både Kalle Sauerland og Eddie Hearn sat sig til tasterne og via deres twitter-profiler udtrykt håb om at lukke aftalen.

- D-day, #frochkessler2, skriver Carl Frochs promotor og udlover billetter til en tilfældig fan, hvis kampen bliver en realitet.

Imens Kalle Sauerland skriver:

- Stor dag i dag, D-Day Eddie Hearn lad os få det til at lykkes.

Sporten.dk følger selvfølgelig sagen, hvis det lykkes parterne at lukke en aftale om revanchen mellem Mikkel Kessler og Carl Froch. 

Læs også: