KØB PLUS!

Brutal Kessler bankede Magee

Mikkel Kessler boksede sig til en sikker sejr på teknisk knockout mod den nordirske verdensmester, der måtte smage sin egen medicin med dybe stød til mellemgulvet i Herning

Han slog Mads Larsen og Rudy Markussen. Men tredje gang gik den ikke for 'danskerdræberen' Brian Magee, der i Herning lørdag nat mødte sin overmand i form af Mikkel Kessler.

Danskeren stoppede sin modstander få sekunder inde i tredje omgang.

Første runde var en kontrolleret affære, hvor de to boksere så hinanden an. Alligevel virkede Kessler hurtigere end sin nordirske modstander, både på fødderne og med hænderne. Det var tydeligt, at de to boksere havde stor respekt for hinanden og begge vogtede sig for at komme i tætte slagsudvekslinger.

I anden runde kom der mere gang i sagerne fra det sekund, gongongen lød. Magee gik offensivt til værks og forsøgte flere gange at stange efter Mikkel Kesslers hoved. Få sekunder senere lynede Kesslers højrehånd i maven på Magee, der måtte ned på knæene og hive efter vejret. En dramatisk omgang, hvor Kessler igen og igen forsøgte at få et afgørende slag ind.

Med 12 sekunder tilbage af anden omgang traf Kessler igen Magee dybt, og nordireren måtte atter ned på knæ og trække luft, inden han bogstaveligt talt blev reddet af gongongen.

Få sekunder inde i tredje omgang traf Kessler igen verdensmesteren, og denne gang blev det fatalt. Magee tabte kampen på teknisk knockout.