KØB PLUS!

Brian Nielsen: Tøfting er en hvid Tyson

Stig Tøfting er klar til at slå fra sig i en showkamp for velgørenhed

Koncerthuset er egentligt booket den 7. maj, så Brian Nielsen kan blive slået i kanvassen af Evander Holyfield. Men for at skabe opmærksomhed om det veteranmøde har promoter Sauerland hevet to kendisser i ringen.

Den tidligere fodboldspiller og nuværende fodboldekspert Stig Tøfing smider overtøjet og trækker boksehandskerne på for at møde Aqua-brølet Rene Dif i en showkamp.

- Rene er jo klar favorit i det her spil, det er der slet ingen tvivl om. Der er en årsag til, at der er vægtklasser i boksning, og hvis man vejer 15 kilo mere end sin modstander og har længere rækkevidde, så har man jo en fordel, men han har jo også udskreget sig selv som favorit rundt omkring, så det er fint nok. Det gør bare, at jeg skal være i bedre træning og mere koncentreret, siger Stig Tøfting ved pressemødet, der officielt præsenterede showkampen i København.

Udover at fungere som lokkemad og promotionmateriale for Nielsen-Holyfield-kampen, så er der mere på spil for de Tøfting og Dif. Vinderen af fighten modtager 100.000 kroner til velgørende formål. Vinder Tøfting går det til sin boksetræners nystartede børnehjem i Kenya, mens Rene Dif også sender penge til sin træner, der vil starte en bokseskole i sit hjemland.

Brian Nielsen skal være hovedattraktionen den 7. maj, men han er ikke i tvivl om, at showkampen bliver underholdende.

- Jeg tror det bliver en kanonkamp, helt ærligt. Jeg tror, Stig har en stor chance for at vinde. Jeg ved godt, at Rene også bokser, men jeg er 100 procent sikker på, at Stig har meget mere vilje, og han er nok også lidt stærkere. Stig er en lille udgave af Tyson. Han er jo aggressiv ad helvede til, siger boksebrian.

Som i rigtig professionel boksning legede både Rene Dif og Stig Tøfting vilde kamphaner for en dag under pressemødet. Aqua-sangeren førte an i legen.

- Jeg er favorit. Jeg tror bare, vi skal se at komme op i den ring og få delt nogle øretæver ud og få underholdt folk. Det er jeg sikker på, vi gør. Måske bliver det ikke den mest rene kamp, men vi har begge to hjertet på rette sted, og vi vil gerne vinde, siger Rene Dif.

Der er endnu ikke sat nogle odds på showkampen, men Rene Dif er hele 13 cm højere end Tøfting og har længere rækkevidden, så de fysiske fordele er på hans side.