KØB PLUS!

Vild comeback-sæson gør Manning til MVP-favorit

På trods af at Peyton Manning sad ude hele sidste sæson med en alvorlig nakkeskade, spiller den nu 36-årige quarterback atter på et højere niveau end kollegerne i NFL. Hos Betsson er Manning favorit til at løbe med kåringen til årets MVP.

En øjeblikkelig førsteplads i AFC West-divisionen til Denver Broncos, 24 kastede touchdowns og blot syv interceptions fortæller ikke hele historien om Peyton Mannings indtil videre imponerende sæson. Quarterbacken, der inden denne sæson blev fyret af Indianapolis Colts efter han pådrog sig flere nakke-operationer, har nemlig måttet arbejde med en svækket fysik og helt nye holdkammerater i forsøget på at få karrieren tilbage på ret kurs. Det er dog lykkedes i en grad, så Manning og co. nævnes blandt de varmeste favoritter til at vinde Super Bowl.

Det stærke comeback har også overbevist Betsson, der har Peyton Manning som favorit til at vinde titlen som årets ’Most Valuable Player’ til odds 2,75. Broncos-quarterbackens hårdeste konkurrent til æren er ifølge bookmakeren Green Bay Packers-quarterbacken Aaron Rodgers til odds 5,00 og Patriots-quarterbacken Tom Brady til odds 7,50. Fjerdepladsen på Betssons liste indtages af Vikings’ running back Adrian Peterson, der ligesom Manning er vendt tilbage efter en alvorlige knæskade. Peterson med tilnavnet ”All Day” kan spilles til odds 9,00.

 - MVP-titlen er tilfaldet en quarterback de sidste fem år i træk, og vi tror også på, at det bliver tilfældet i år. Kigger man på kandidaterne, så stikker Peyton Manning ud, fordi han har nogle fantastiske statistikker, men også fordi comeback-historien er så god. Amerikanerne elsker, når deres helte rejser sig fra asken og sejrer mod alle odds. Det må man sige, at Manning har formået indtil videre. Han er godt i gang med at fundere sin status, som den måske bedste quarterback, der nogensinde har spillet i NFL, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsson.

Sidst MVP-titlen blev tildelt en anden position end quarterback var tilbage i 2006, hvor San Diego Chargers’ running back LaDainian Tomlinson løb med kåringen. Blandt de ikke-quarterbacks, som Betsson har på listen over MVP-kandidater, finder du Texans-running back Arian Foster til odds 17, Texans’ lineman JJ Watt til odds 25 og Broncos’ linebacker Von Miller til odds 30.

Hvilken spiller bliver kåret til Most Valuable Player i NFL’s grundspil?

Peyton Manning 2.75
Aaron Rodgers 5.00
Tom Brady 7.50
Adrian Peterson 9.00
Matt Ryan 10.00
Drew Brees 13.00
Arian Foster 17.00
JJ Watt 25.00
Von Miller 30.00