Udsigt til trekantsdrama om NBA-titlen

Selvom hold som New York Knicks og San Antonio Spurs er startet stærkt i årets NBAsæson, vurderer Betsson, at mesterskabet bliver et opgør mellem Los Angeles Lakers, Miami Heat og Oklahoma City Thunder.

NBA-sæsonen er kun få kampe gammel, men allerede nu har flere hold skilt sig ud fra feltet. Et af dem er New York Knicks, der efter fem kampe er eneste ubesejrede mandskab i ligaen. Også San Antonio Spurs viser tænder med syv sejre i otte kampe.

Senest gik det ud over Los Angeles Lakers, som blev besejret 84-82. Trods stærke formkurver hos andre hold ryster Betsson dog ikke på hånden, når favoritterne til mesterskabet skal udpeges. Bookmakeren har de regerende mestre fra Miami Heat som bedste bud på en mester til odds 2,75.

Selvom Lakers er startet sløvt med fem nederlag i otte kampe og en trænerfyring, så er Kobe Bryant og co. næststørste favoritter til odds 4,20 efterfulgt af Oklahoma City Thunder til odds 5,00. Herefter er der et større spring ned til resten af feltet, der føres an af San Antonio Spurs til odds 9,00.

 - NBA-sæsonen er lang, så vi hænger os ikke så meget i, at nogle hold kommer stormende ud af porten. Vi kigger mere på det store billede, og her har Heat, Lakers og Thunder trupperne til at træde i karakter, når det gælder. Navne som Lebron James og Dwayne Wade ved, hvad det handler om, når slutspillet går i gang. Det samme kan man sige om Kobe Bryant og Dwight Howard i Lakers. Og med ansættelsen af Mike D’Antoni som ny træner er det bare et spørgsmål om tid, før Los Angeles-holdet finder melodien, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsson.

Mens der er trængsel i toppen af Betssons liste, er der til gengæld ensomt i bunden. Her giver Charlotte Bobcats som det eneste hold pengene hele 750 gange igen, hvis de vinder mesterskabet. Holdet har ellers fået en hæderlig start på sæsonen med fire sejre og tre nederlag.

Hvilket hold vinder mesterskabet i NBA 2012/2013?

Miami Heat 2.75
Los Angeles Lakers 4.20
Oklahoma City Thunder 5.00
San Antonio Spurs 9.00
Chicago Bulls 15.50
Boston Celtics 19.50

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08