KØB PLUS!

Uden top-målmanden går det ikke

Odense tabte første kamp uden skadede Alex Petizian, og det kan også gå galt mod Sønderjyske.

Målmanden har meget at sige i ishockey. Derfor var det en ekstremt dårlig nyhed for Odense, at Alex Petizian blev rygskadet før kampen mod Herning. Hans kontrakt er nu blevet opsagt med øjeblikkelig virkning, idet Odense har opbrugt kvoten af udlændinge og derfor kun kunne kigge blandt danske afløsere, hvis ikke man lavede denne manøvre.
 
I sagens natur arbejder man på højtryk på at finde en afløser, men det sker næppe inden kampen mod Sønderjyske - og derfor må man endnu engang ty til den blot 16-årige Nicolai Lærke, som også blev kastet i spil mod Herning onsdag aften. Og med al respekt for ham, som er et stort talent, så er der langt op til den stærke canadier, som har været en fremragende mand for Odense i denne sæson.
 
Modstander Sønderjyske har ikke samme styrke som i sidste sæson, men det er stadig et særdeles godt ishockeyhold ud fra danske standarder. De var ramt en anelse af skader senest mod Esbjerg, hvor René Holm, Mads Lund, Morten Skov, Anders Overmark og Jordan Owens var ude på den konto, men truppen er bred og der er håb om, at et par af dem melder sig klar til kamp i aften.
 
Normalt har Odense en stærk hjemmebane, men indtil videre har det ikke været tilfældet i denne sæson, hvor man har tabt fem af de kampe foran egne fans, og de eneste anker ved spillet er sådan set, at Odense har haft et godt tag på Sønderjyske med tre sejre i de seneste tre opgør på Fyn og så det faktum, at Sønderjyske har ramt en mindre formnedgang med blot én sejr i de seneste fem kampe.

Det ændrer dog ikke på, at det markante tab på målmandsposten for Odense bør svinge procenterne så meget i Sønderjyskes retning, at der her er et fint værdispil.

Odense - Sønderjyske 2
Odds 1,90 hos Bet365
Spilstop fredag 30/11 klokken 19:30
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner