KØB PLUS!

Uden Falcao går det ikke

Det ligger ikke til mange mål i aftenens pokalkamp mellem Atletico Madrid og Sevilla.

Atletico Madrid har haft en fantastisk sæson, og en stor del af takken går til Radamel Falcao, som nærmest har været en enmandshær for klubben i denne sæson. Men nu er han så skadet, og når han er ude, så ser det tungt ud for holdet. Tre kampe har han siddet udenfor i denne sæson - og sølle to gange har Atletico Madrid scoret i de tre kampe.

Alene derfor kan pilen pege i retning af få mål, men ser man nærmere på kampen, ser spillet endnu mere interessant ud. For under Diego Simeone, har Atletico udviklet sig til en særdeles velorganiseret enhed, som specielt hjemme på Vicente Calderon meget sjældent lukker mål ind. Faktisk er det over 1.000 minutter siden (eller over 11 kampe), at man sidst lukkede et mål ind på eget græs i alle turneringer, og defensivt kan man stille med den samme besætning som i de seneste kampe.

Gæsterne Sevilla har set klart bedre ud både defensivt og offensivt, siden Unai Emery har overtaget det varme sæde. Senest havde Granada stort set ikke en chance, og selv om modstanden hér selvfølgelig er noget hårdere, så vidnede kampen trods alt om en væsentligt bedre organisation. Det eneste alvorlige minus for spillet er sådan set, at Sevilla fortsat er uden sin normale førstekeeper Andres Palop, så det atter er unge Julien, der har pladsen i buret.

Modsat er der returkamp i denne pokalsemifinale, og i den slags første kampe ser man ofte mere afventende spil end i en normal kamp, da det primære er at få et godt udgangspunkt, og der derfor først satses for alvor i returkampen.

Uden Radamel Falcao er det meget svært at se Atletico gå mål-amok, og hvis holdets suveræne defensiv kan stå distancen endnu engang, er dette spil hjulpet rigtigt godt på vej.

Atletico Madrid - Sevilla under 2,5 mål
Odds 1,95 hos PartyBets
Spilstop torsdag 31/1 klokken 22:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner