KØB PLUS!

Trænerskifte giver omgående pote

Roma har skuffet i en stor del af sæsonen, men trænerskiftet fra Zeman til Andreazzoli kan være det, som der skal til i hovedstadsklubben.

Roma havde ambitioner om at kæmpe med helt i toppen af Serie A i denne sæson, og som minimum at besætte en af Champions League-pladserne, men med en foreløbig ottendeplads over halvvejs gennem sæsonen skulle der ske noget drastisk. I alt for lang tid har Roma spillet glimrende angrebsfodbold, og de er også rækkens mest scorende mandskab, men alt for mange mål er blevet lukket ind grundet den ekstremt offensive stil, som den tidligere træner Zdenek Zeman lagde for dagen.

Det bliver der givetvis lavet om på nu, hvor taktikeren Andreazzoli har taget over og forhåbentlig for romerne kan fastholde en farlig offensiv, men samtidig stå langt bedre på banen og holde en god organisation. Hvis det lykkes, så ligger de tre første point efter trænerskiftet allerede og venter i eftermiddagens kamp mod Sampdoria.

Sampdoria har svinget helt enormt meget i denne sæson. En god start på sæsonen blev efterfulgt at en elendig periode midt på efteråret, mens de på det seneste igen har gjort det ganske fornuftigt. De kan dog vise sig at blive alvorligt handicappet til dagens opgør, idet tre stamspillere alle er yderst tvivlsomme. Forsvarsspilleren Palombo døjer med nyresten, angriberen Eder er rejst hjem til Brasilien af personlige årsager og værre endnu er det, at holdets klart mest scorende spiller Icardi pådrog sig en skade i ugens løb og ikke er klarmeldt endnu.

Roma-sejren er i den grad inden for rækkevidde, hvis Andreazzoli har brugt ugen fornuftigt og fået sat et godt præg på Romas spillestil. Derfor er odds 2,20 for 2-tallet også ganske godkendt.

Sampdoria - Roma (2)
Odds 2,20 hos Ladbrokes
Spilstop søndag 10/2 klokken 15:00
KARAKTER: 2/6