KØB PLUS!

Topkampe uden ret mange mål

Når de fire store hold i AL Bank Ligaen mødes, så skal tilskuerne ikke forvente en målfest.

Selv om Odense har været oppe og snuse til fjerdepladsen, så er der ingen tvivl om, at de fire jyske hold Herning, Sønderjyske, Frederikshavn og Aalborg er de fire bedste hockeyhold i Danmark. En stor del af forklaringen er, at det også er de hold med de fire klart bedste målmænd - og den post er meget vigtig i hockey.

Måske derfor har det været så udtalt i denne sæson, at de indbyrdes opgør imellem de fire hold har været ekstremt målfattige i denne sæson. I alt 23 gange har de mødtes indbyrdes, og sølle fem gange er det endt om med en kamp med seks mål eller mere i - faktisk er hele 16 af de 23 opgør endt med maksimalt fire kasser. Og nu er vi endda nået til et tidspunkt af sæsonen, hvor det begynder at spidse til.

Slutspillet nærmer sig, og der er hård kamp om de indbyrdes placeringer i toppen - hvilket næppe taler for flere mål. Det er nemlig ret vigtigt at ende i top to, idet de to sjællandske hold Rødovre og Herlev ligger noget under det niveau, som Odense og Esbjerg kan levere.
 
Esbjerg halter dog efter en dårlig start på sæsonen, men er det mest formstærke hold netop nu, og helt sikkert et hold, som de fire øverste meget gerne vil undgå. Derfor er andenpladsen efter Frederikshavn i grundspillet ret så vigtig - da det oveni giver en ekstra hjemmekamp i semifinalen - og derfor vil begge hold i dag være toptændte til opgaven.

To af sæsonens første tre indbyrdes kampe mellem de to er da også endt med maksimalt fem mål, og begge hold skulle komme med hvad der må siges at være stærkeste opstilling. Aalborg er godt nok stadig uden forwarden Bjarke Møller, men det har de været i et stykke tid nu.

Der bør derfor ikke være den store tvivl om, at værdien er at finde på få mål i kampen.

Sønderjyske - Aalborg under 5,5 mål
Odds 1,75 hos PartyBets
Spilstop fredag 25/1 klokken 19:30
KARAKTER: 2/6.