KØB PLUS!

Tampa Bay kommer stærkt tilbage

Tampa Bay Buccaneers blev i sidste uge ydmyget af divisionsrivalerne New Orleans Saints. Nu er hævnens time kommet og det kommer til at gå udover St. Louis Rams.

Tampa Bays sæson er blevet ødelagt af en dårlig periode, hvor man har måtte se drømmen om at nå slutspillet glide ud af hænderne. Holdet har tabt fire kampe i streg, hvor det hele kulminerede i sidste uge med et pinligt 41-0 nederlag til New Orleans Saints.

Holdet er anført af quarterback Josh Freeman, der i karrierens fjerde år har vokset meget i rollen som quarterback for Tampa Bay Buccaneers. Freeman har kastet 25 touchdowns imod 12 interceptions, hvor de fire interceptions kom i sidste uges nederlag. Freeman har alle redskaberne til at levere bedre kampe, og med receiver Vincent Jackson, der har haft en fantom sæson, så skal de nok komme på rette fod igen.

Forsvaret har været stabilt gennem hele sæsonen, hvor veteranen Ronde Barber hat holdt styr på de unge holdkammerater. Forsvaret er det bedste i ligaen til at stoppe løbet, hvilket vil være positivt når modstanderens runningback er store og tunge Steven Jackson, der igen i år har leveret for St. Louis Rams.

St. Louis Rams problemer kan tilskrives manglende talent på vigtige positioner, hvor deres tidligere førstevalg quarterback Sam Bradford langt fra imponerer. Bradford har haft svært ved at tage det næste skridt op blandt de bedste, og han ligner lige nu en middelmådig quarterback. Det skal dog sige at han ikke har mange strenge at spille på og hans bedste receiver Danny Amendola har grebet 57 bolde for middelmådige 634 yards og kun tre touchdowns.

St. Louis Rams har et fornuftigt forsvar, og det er tæt på det mest positive man kan skrive om holdet. Derudover er der bare ikke meget at råbe hurra over, så vi tror på at Tampa Bay med hjemmebanefordelen hiver en sejr hjem. Tampa Bay burde være bedre og have talentet til at slå et meget ringe St. Louis Rams mandskab.

Tampa Bay Buccaneers - St. Louis Rams (0-3) 1
Odds 1,92 hos Nordicbet
Spilstop søndag d. 23/12 klokken 19:00
KARAKTER: 2/6