*


KØB PLUS!

Tæt rivalopgør i kulden

Minnesota Vikings sikrede sig i sidste uge en billet til slutspillet, da man slog divisionsrivalerne Green Bay Packers på eget græs. Nu skal man i første runde af slutspillet en tur til Green Bay Packers, hvor der lurer en overraskelse.

Green Bay Packers har leveret en sæson som man har forventet, hvor det blev til en divisionstitel og dermed en slutspils plads. Det har dog ikke været gnidningsfrit da man har været ramt af en del skader hos forskellige nøglespillere.

Til kampen er forsvarsspiller Charles Woodson til rådighed for første gang i to måneder, efter han brækkede kravebenet, hvilket er en kraftig forstærkning for Packers´ forsvar. Der er. Hans tilstedeværelse kan hjælpe forsvaret med at stoppe runningback Adrian Peterson, der har været ustoppelig for Minnesota.

Netop Adrian Peterson har været modbydelig imod Green Bay i deres to tidligere møder i denne sæson. I sæsonens første kamp leverede han 210 yards med et enkelt touchdown, og i sidste uge kamp leverede han 199 yards og to touchdowns.

Adrian Peterson fik en alvorlig skade i december 2011, hvor han smadrede sit korsbånd og menisken, men har i denne sæson leveret en legendarisk præstation, hvor han løb for 2097 yards og bliver i øjeblikket betragtet som NFLs bedste spiller.

Det er dog ikke den helt afgørende for faktor Vikings at Adrian Peterson fungerer, for han skal nok levere en stabil præstation og lave de spil, som han er kendt for og kan levere. Det er quarterback Christian Ponder, der skal følge op på hans fornemme præstation i sidste uge, da han med tre touchdownskast havde en hovedrolle i sejren over Packers.

I sæsonens første opgør spillede Ponder ikke særlig godt hos Packers, og kastede to kostbare interceptions på to angrebsserier, der kunne havde ført til Vikings point.

Ponder har ikke været god når han har spillet udendørs, og med koldt vejr i vente, så kan han muligvis få nogle problemer i aften. Packers er naturligvis favoritter i denne kamp, men vi mener på sporten.dk at det er et højt handicap, der bliver givet imod Vikings, hvilket vi mener er værdigt at lave et udstik på.

Green Bay Packers - Minnesota Vikings  (0-8) 2
Odds 1,90 hos Nordicbet
Spilstop lørdag (natten til søndag) 02:00
KARAKTER: 1/6