KØB PLUS!

Superstjerne-duel om touchdown-titlen i NFL

Aaron Rodgers fra Green Bay Packers og Drew Brees fra New Orleans Saints er de to mest scorende quarterbacks i NFL i denne sæson. Betsson har de to superstjerner som lige store favoritter til at kaste flest touchdowns i grundspillet.

Både Drew Brees fra New Orleans Saints og Aaron Rodgers fra Green Bay Packers har kastet 25 touchdowns i sæsonens første ni kampe. Kan de to quarterbacks holde det hæsblæsende tempo vil de ende med at have kastet 44 touchdowns, når de 16 runder i grundspillet er overstået.

Af samme grund deles de om favoritværdigheden til at kaste flest touchdowns i sæsonen hos Betsson. Begge betaler pengene fire gange igen. Lidt overraskende er det i øjeblikket Peyton Manning fra Denver Broncos, som har kastet tredjeflest touchdowns i ligaen med 21 af slagsen.

Den legendariske quarterback blev opereret i nakken og sad ude hele sidste sæson. Pausen fik flere eksperter til at tvivle på Mannings fysik, men den tidligere Colts-stjerne har været i stand til at kompensere for sin manglende kastekraft med fænomenal præcision og timing. Derfor er han også nummer tre på Betssons liste til odds 6,50.

 - Konkurrencen om at kaste flest touchdowns i sæsonen er forbundet med en hel del prestige, og vi mener, at Brees og Rodgers er de bedste bud til at vinde den. Det skyldes til dels, at de i øjeblikket fører den statistik, men også at de spiller i angreb, som er bygget op omkring kastespillet. Den store Askepot-historie ville dog være, hvis Peyton Manning overhalede sine to kolleger. Broncosquarterbacken er i gang med et imponerende comeback, og han ville sætte en tyk streg under sin legendestatus, hvis han nappede titlen, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsson.

På søndag har du mulighed for at opleve en af touchdown-favoritterne folde sig ud, når Aaron Rodgers og Green Bay Packers møder Detroit Lions. Kampen sendes live på TV2 Sport fra klokken 18.45. I samme runde tørner Saints sammen med Oakland Raiders, mens Broncos besøger San Diego Chargers.

Hvilken quarterback kaster flest touchdowns i grundspillet?

Aaron Rodgers 4.00
Drew Brees 4.00
Peyton Manning 6.50
Matt Ryan 7.00
Tom Brady 8.00
Josh Freeman 9.00