Superstjerne-duel om touchdown-titlen i NFL

Aaron Rodgers fra Green Bay Packers og Drew Brees fra New Orleans Saints er de to mest scorende quarterbacks i NFL i denne sæson. Betsson har de to superstjerner som lige store favoritter til at kaste flest touchdowns i grundspillet.

Både Drew Brees fra New Orleans Saints og Aaron Rodgers fra Green Bay Packers har kastet 25 touchdowns i sæsonens første ni kampe. Kan de to quarterbacks holde det hæsblæsende tempo vil de ende med at have kastet 44 touchdowns, når de 16 runder i grundspillet er overstået.

Af samme grund deles de om favoritværdigheden til at kaste flest touchdowns i sæsonen hos Betsson. Begge betaler pengene fire gange igen. Lidt overraskende er det i øjeblikket Peyton Manning fra Denver Broncos, som har kastet tredjeflest touchdowns i ligaen med 21 af slagsen.

Den legendariske quarterback blev opereret i nakken og sad ude hele sidste sæson. Pausen fik flere eksperter til at tvivle på Mannings fysik, men den tidligere Colts-stjerne har været i stand til at kompensere for sin manglende kastekraft med fænomenal præcision og timing. Derfor er han også nummer tre på Betssons liste til odds 6,50.

 - Konkurrencen om at kaste flest touchdowns i sæsonen er forbundet med en hel del prestige, og vi mener, at Brees og Rodgers er de bedste bud til at vinde den. Det skyldes til dels, at de i øjeblikket fører den statistik, men også at de spiller i angreb, som er bygget op omkring kastespillet. Den store Askepot-historie ville dog være, hvis Peyton Manning overhalede sine to kolleger. Broncosquarterbacken er i gang med et imponerende comeback, og han ville sætte en tyk streg under sin legendestatus, hvis han nappede titlen, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsson.

På søndag har du mulighed for at opleve en af touchdown-favoritterne folde sig ud, når Aaron Rodgers og Green Bay Packers møder Detroit Lions. Kampen sendes live på TV2 Sport fra klokken 18.45. I samme runde tørner Saints sammen med Oakland Raiders, mens Broncos besøger San Diego Chargers.

Hvilken quarterback kaster flest touchdowns i grundspillet?

Aaron Rodgers 4.00
Drew Brees 4.00
Peyton Manning 6.50
Matt Ryan 7.00
Tom Brady 8.00
Josh Freeman 9.00

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08