Sunderland-point lurer i Wigan

Det er svært at se, hvorfor Wigan skal være så klare favoritter i opgøret mod Sunderland.

Det er lidt overraskende, at man får så pænt et odds på point til Sunderland imod Wigan. Værterne har Premier Leagues mindste hjemmebane forstået på den måde, at man ikke har ret stor opbakning, og faktisk har hentet flest point ude i denne sæson - og man så det også i sidste sæson, hvor 22 point i 19 hjemmekampe ikke er specielt prangende.

Faktisk er man nede på blot at have vundet to gange hjemme i denne sæson - den ene sejr mod bundholdet Reading kom endda først langt inde i overtiden - og Sunderland er ikke noget nemt hold at møde. Man har vundet fire af de seneste syv kampe, og de tre nederlag er kommet til Tottenham, Liverpool og Manchester U., så det er faktisk ganske fine resultater.

Det gør heller ikke spillet dårligere, at Wigan er uden topscorer Arouna Koné, som er til de afrikanske mesterskaber for Elfenbenskysten, mens Ivan Ramis udgik skadet senest mod Fulham og heller ikke bliver klar til opgøret. Dermed mangler Wigan sin klart farligste mand og må ændre i bagkæden, og det er ikke optimalt for et hold, der ikke har den bredeste trup.

Sunderland har tvivl om Steven Fletcher og John O'Shea, og de skal testes før kampstart - bliver de ikke klar, er det selvfølgelig et tab for Sunderland, men kun i pokalskuffelsen mod Bolton har man for alvor spillet under niveau på det seneste, så det er ikke nok til at fjerne værdien på udeholdet - også når man husker på, at Sunderland har vundet begge kampe mod Wigan under Martin O’Neill.

Wigan - Sunderland X2
Odds 1,75 hos Danske Spil
Spilstop lørdag 19/1 klokken 16:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner