KØB PLUS!

Spillerne lyncher Niels Reinhardt

Hvis Betssons kunder var en folkemængde bevæbnet med høtyve, så ville karakteren Niels Reinhardt sandsynligvis være blevet klynget op i en lygtepæl efter det seneste afsnit af Forbrydelsen. Indskuddene på Reinhardt er strømmet ind i en grad, så odds er faldet til 1,65.

Afsnit nummer otte af Forbrydelsen efterlod statsministerens rådgivere Karen Nebel og Kristoffer Kamper samt Robert Zeuthens personlige assistent Niels Reinhardt stærkt kompromitterede i forhold til mordet på Louise Hjelby. Samtlige karakterer synes at have urent mel i posen. De fleste spillere er dog ikke i tvivl om, at blodet skal findes på Reinhardts hænder. Betsson har modtaget så mange indskud på Zeeland-assistenten som morder, at oddset er faldet fra 8 ved seriens begyndelse til 1,65.

Også statsministerens bror og rådgiver, Kristoffer Kamper, har fået spillernes kærlighed at føle. Jonathan Spangs karakter gav fra starten pengene 10 gange igen, men Betsson har måttet sænke dette odds til 2,75, som følge af indskuddene. Til gengæld er statsministerens anden rådgiver Karen Nebel foreløbig gået fri af spillernes mistanke. Hun betaler pengene hele 75 gange igen.

 - Niels Reinhardt har befundet sig i favoritfeltet siden afsnit 1, og der er nok mange af seerne, som hele tiden har haft ham i tankerne. I sidste afsnit blev de så bekræftet i, at han måske spiller en større rolle i mordet, og så oplever vi en ketchup-effekt her hos os. Samme tankegang kunne ligge bag indskuddene på Kristoffer Kamper. Til gengæld er mistanken omkring Robert Zeuthen stilnet af. Her oplever vi ikke længere den store aktivitet, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsson.

Også Matthias Borch spillet af Nikolaj Lie Kaas klarer frisag hos Betssons kunder. Tilbagebetalingen på PET-manden var helt nede i odds 6,50, men er nu oppe i odds 40. Det samme er tilfældet for oppositionslederen Anders Ussing, der var nede at vende i odds 13, men nu ligger i odds 45.

Betssons odds på morderen i ”Forbrydelsen III”

Niels Reinhardt 1.65
Kristoffer Kamper 2.75
Robert Zeuthen 8.00
Carsten 10.00
Mark 13.50
Kristian Kamper 14.50
Maja Zeuthen 30.00