KØB PLUS!

Spilleforslag holder julepause

På grund af det meget sparsomme udvalg af kampe i julen, holder spilleforslagene to dages pause - og er tilbage anden juledag.

Julen er hjerternes fest, og et kærkomment afbræk i den daglige trængsel og alarm. Således også for spillefolket, for det er endog meget begrænset, hvad der bydes på af kampe i dag og i morgen.

 
Derfor holder de normale spilleforslag en lille juleferie på to dage, hvor fokus vil være på gaver, flæskesteg og mandelgave i stedet for den evige jagt på fiduser, men der vil dog komme en lille julegave i form af en præsentation af, hvilke kampe, som danskerne vandt mest på i det forgangne år. Men anden juledag går det løs igen med fuldt program i de engelske ligaer - hvis vejret altså vil det.

 
Her er sporten.dk naturligvis klar med de bedste fiduser, ligesom det kan anbefales at »synes godt om« Facebook-siden Sporten.dk - de bedste spil, hvor der har været masser af gode spilforslag i de seneste dage til gavn for alle, der har valgt at synes godt om siden. Endnu engang glædelig jul!