FC København tager imod Ajax i aften, og det kan blive en stille start på opgøret.

For det har ikke været noget festfyrværkeri i første halvleg, når FC København har spillet europæisk klubfodbold i denne sæson. Alle tre gruppekampe i Champions League i Parken stod 0-0 efter de første 45 minutter, og det samme var tilfældet, da holdet spillede imod Ludogorets for 14 dage siden på eget græs.

Ståle Solbakken har fået skabt et mandskab, der mentalt og organisatorisk kan begå sig i Europa, hvor man kan lukke kampene ned og ikke give mange chancer væk. Bulgarske Ludogorets havde heller ikke én eneste 100  procents chance i Telia Parken, og man gav også minimalt væk til både Leicester og Porto.

Holdets offensiv er omvendt ikke fantastisk, og man har da heller ikke scoret i holdets seneste tre hjemmekampe i Europa.

Ajax har det svært med at score på udebane i første halvleg for tiden, hvor man i de seneste fem udekampe ikke har fået scoret i første halvleg, og i fire kampene var der slet ikke blevet scoret i de første 45 minutter.

Hollænderne er uden forsvarsspillerne Davinson Sanchez og Joel Veltman på grund af karantæne, hvilket taler imod spillet. Dog er det ikke fordi FC Københavns offensiv skræmmer, så vi holder os spillet, hvor vi ikke får mål i første halvleg.