Der bør være lagt op til en stille start i aften i Sofia, når Ludogorets og FC København tørner sammen i Europa League. For FC København har i Europa så langt fra været noget offensivt festfyrværkeri på udebane.

Der var ikke ret mange chancer i hverken i Porto eller Leicester, og det var mere tilfældigheder, der kostede mål i begge kampe i første halvleg. Godt nok har man mistet Thomas Delaney i forhold til efteråret, hvilket kan give usikkerheder defensivt, men modsat også koste noget offensivt, hvor han ofte var med til at skabe overtal i feltet, når han kom i sine veltimede løb.

De møder her et Ludogorets-hold, der som udgangspunkt har en ret offensiv spillestil, men også kun som udgangspunkt. I de to kampe mod Basel, som reelt set afgjorde deres videre skæbne i turneringen, viste de, at de også er i stand til at lukke en kamp ned - specielt i hjemmekampen, hvor de skulle bruge 0-0 for at holde sig foran Basel og formåede at skaffe netop det resultat.

Ludogorets vil her selvfølgelig være meget opmærksomme på ikke at få et udebanemål imod sig, så man må umiddelbart forvente, at de vil gribe kampen an i retning af, hvad man gjorde mod Basel.

Selvfølgelig kan en dødbold eller en tilfældighed altid ødelægge et spil som dette, men det er svært at se ret mange chancer i åbent spil i denne kamp og specielt i første halvleg. Derfor giver det god mening at spille på, at det står uafgjort efter de første 45 minutter.