Norrköping mod Brommapopjkarna er statistisk set opgøret mellem de to dårligste forsvar i Allsvenskan, og alt tyder da også på en rendyrket målfest, når der fløjtes op til kamp i aften.

Begge hold er på katastrofekurs for tiden, hvor værterne fra Norrköping blot har hentet en sejr i de sidste 10 kampe, mens Brommapojkarna har været på hælene i stort set hele sæsonen, hvor det blot er blevet til ni point i 22 kampe med eneste sejr over netop dagens modstandere fra Norrköping, der blev besejret med 3-0.

Med 13 point til redning og kun 24 point at spille for, skal Brommapojkarna udover stepperne, hvilket også har vist sig efter VM-pausen, hvor holdet på positivsiden har scoret i otte ud af 10 kampe, men omvendt har man også lukket 24 mål ind, hvilket gør holdet til det næstmest målrige i Allsvenskan.

Norrköping kan ikke bruge andet end tre point i aftenens opgør, hvis de vil op over nedrykningsstregen igen. Defensiven har set forfærdelig ud i de sidste fire kampe, hvor der er blevet lukket 12 mål ind med nul point i udbytte. Derfor må man formode, at cheftræner Janne Andersson blæser til angreb mod rækkens suverænt dårligste udehold, som har fået to point ud af 33 mulige og lukket næsten tre mål ind pr. kamp.

Med tanke på, at begge hold skal frem og jagte tre point fra kampens start, så taler meget for et tidligt mål i 1. halvleg.

Norrköping - Brommapojkarna mål før 25. minut (mål inden 24:00)