Spilforslag: De får ram på førerholdet

Gillingham har været i mærkbar bedring, siden den tidligere A- og U-landsholdstræner, Peter Taylor, overtog managertøjlerne i klubben. Nye point lurer mod det formsvage førerhold, Leyton Orient.

60-årige Peter Taylor nåede en enkelt kamp i spidsen for Englands landshold i år 2000, som endte med et nederlag på 0-1 til Italien. Ydermere nåede Taylor at stå i spidsen for Leicester i Premier League og føre både Brighton og Hull til oprykning fra de lavere divisioner, så det er en temmelig succesfuld manager, som nu også ser ud til at have vendt skuden i Gillingham.

Efter kun to sejre i de første 11 kampe i sæsonen, har Taylor hentet fem sejre til Gillingham i sine foreløbige 11 kampe i spidsen for klubben. Senest besejrede man Tranmere med 2-1 på udebane trods en pæn mængde spillere, som var ude med skade.

Hverken topscorer Danny Kedwell eller Danny Hollands bliver klar til kampen, men specielt Ade Akinfenwa gjorde fin reklame for sig selv i angrebet med to scoringer i sin første start siden september. Desuden håber Gilingham på, at Chris Whelpdale er blevet sin skade kvit, og er klar til at gå ind på midtbanen igen.

Leyton Orient mangler også sin topscorer, David Mooney, som med 13 mål har pæn andel i Leytons noget overraskende topplacering. Holdet startede fuldstændig suverænt ud med 10 sejre og to uafgjorte i de første 12 kampe, men efterfølgende er London-holdet gået væsentligt ned i kadence med kun tre sejre i de efterfølgende ni kampe, og i de seneste fire League One-kampe, har man sågar ikke vundet en eneste.

Gæsterne mangler yderligere en vigtig stamspiller i midtbaneslideren Llyod James, der ligesom Mooney også afsoner karantæne, så selvom Gillingham må slås med en del afbud, så bør Leytons ditto også betyde et temmelig åbent opgør på Priestfield Stadium. Gå efter point til hjemmeholdet.

Gillingham - Leyton Orient 1X
Odds 1,88 ved Bet365 (Ved udfaldet "Asian Handicap +0,5 1-tal, der er samme udfald som 1X)
Spilstop torsdag d. 26/12 klokken 14:30
KARAKTER: 1/6