Spilforslag: City viser klassen imod Arsenal

Dagens storopgør i Premier League ligner alt andet lige en klar hjemmesejr.

Arsenal har været en af de positive overraskelser i Premier League. Anført af nyindkøbet Mesut Özil har man lagt flot fra land, men meget kunne godt tyde på, at festen slutter i dag. Der har nemlig været klare tegn på, at Arsenal-spillerne er begyndt at se lidt slidte ud.

Med mange skader i truppen, har der været trukket store veksler på de samme spillere, ligesom man har været nødt til at give sig fuldt ud i Champions League i samtlige seks kampe for at komme videre. Således spillede man sent onsdag aften en meget hård kamp i Napoli, og var først hjemme i London igen klokken 04.00 - og så er det altså småt med restitution, før turen går til Manchester.

Skadeslisten er stadig relativt lang med navne som Abou Diaby, Lukas Podolski, Alex Oxlade-Chamberlain, Gedion Zelalem, Yaya Sanogo, Ryo Miyaichi og Bacary Sagna på listen, og hvor de fleste har været ude et stykke tid, så er det et klart minus til dette opgør, at Bacary Sagna skal erstattes af Carl Jenkinson. Positivt er det dog, at Theo Walcott er på vej tilbage efter sin skade og dermed giver London-holdet en ekstra offensiv dimension.

Modstanderne fra Manchester City kommer med friske ben til opgøret. Nok spillede man tirsdag i München mod CL-vinderne fra Bayern, men kampen havde kun betydning i forhold til førstepladsen, og derfor lod Manuel Pellegrini flere af de normale stamspillere stå over. Imponerende nok rakte det alligevel til sejr, og dermed kommer man også med selvtillid.

Man. City har i dele af sæsonen måtte undvære Vincent Kompany og David Silva, som er ret vigtige brikker i hver sin ende af banen, men de er nu helt klar, og det er et klart plus, i og med man så er i absolut stærkeste opstilling - og dertil kommer, at Man. City i Premier League har været i en liga for sig, når man har optrådt på Etihad Stadium.

Samtlige syv kampe er vundet med minimum to mål, og blandt modstanderne finder man blandt andre Tottenham (6-0), Manchester United (4-1) og Everton (3-1), så det er ikke fordi, man har mødt lutter bundhold. Manchester City har en meget offensiv spillestil under Manuel Pellegrini, og derfor er der ofte fin værdi i at gå efter, at de vinder kampene stort.

Med Arsenals hårde kamp i Napoli in mente, satses her derfor på et spil på, at City vinder med mindst to mål.

Manchester C. - Arsenal 0-1, 1
Odds 3,10 hos Ladbrokes
Spilstop lørdag 14/12 klokken 13:45
KARAKTER: 2/6.