Spilforslag: Afbudsramt udehold får på puklen

I den engelske Conference League er Tamworth ramt hårdt af skader, karantæner og elendig udebaneform. Derfor ligner Braintree et af lørdagens bedre spil.

Selvom Tamworth fik oprejsning efter et forsmædeligt 0-6 nederlag til bundholdskollegerne fra Aldershot i sidste udekamp, så blev 1-1 resultatet i hjemmekampen mod Nuneaton dyrtkøbt.

Et hårdtkæmpende Tamworth-mandskab ragede ikke færre end fem advarsler til sig, hvoraf tre af dem viste sig at være karantænegivende. Forsvarsduoen Jack Evans og Tony Capaldi må begge sidde ude, ligesom midtbanemanden Lloyd Evans også er i karantæne. Det hjælper ikke en trup, hvor der i forvejen er skader til nøglespillere som vicetopscorer Richie Baker og midtbaneespilleren Ben Richards-Everton, og derudover har Tamworth været skrækkelige på udebane den sidste måneds tid, hvor to kampe mod Kidderminster og Aldershot har givet nul point og en kummerlig målscore på 3-11.

Braintree svinger meget i sine præstationer, men var spillemæssigt meget godt med, da man på Boxing Day tabte 0-1 til det suveræne førerhold fra Cambridge. Kun en gang tidligere på sæsonen har man tabt to kampe i træk, og derfor borger meget for, at holdet kommer på tavlen i opgøret her, bl.a. fordi man igen kan råde over vigtige James Mulley på midtbanen.

Gå efter en ganske velbetalt hjemmesejr til Braintree.

Braintree - Tamworth 1
Odds 1,77 ved Bet365
Spilstop lørdag d. 28/12 klokken 16:00
KARAKTER: 2/6