KØB PLUS!

Seattle fortsætter den gode stime

Efter sæsonens obligatoriske friuge, så skal Seattle Seahawks i aktion igen, og denne gang skal Seahawks til Miami Dolphins, hvor det ligner en sejr til udeholdet.

Seattle Seahawks har været en af sæsonens største overraskelser, hvor man med et meget ungt mandskab, har sikret sig seks sejre ud af sæsonens første ti kampe. Meget af den positive succes kan skydes på førsteårs -quarterback Russel Wilson, der har imponeret stort i denne sæson.

Det er dog ikke kun Russel Wilson, der skal have alt æren og hæderen. Forsvaret hos Seattle Seahawks har været fremragende, og deres fremragende spil har været en direkte årsag til Seahawks fantastiske sæson. Forsvaret er rangeret som NFLs tredjebedste, og er det næstbedste forsvar i hele ligaen til at holde modstanderne fra at score.

Miami Dolphins har haft en sæson, hvor præstationerne har været meget svingende. Anført af en anden førsteårs-quarterback Ryan Tannehill, har Miami Dolphins vundet fire kampe, men har også tabt seks kampe. De to seneste nederlag, var ikke gode for Dolphins, hvor angrebet slet ikke fandt melodien, og Tannehill kastede fem interceptions, og kun et touchdown i de to kampe.

Angrebet er også rangeret som nummer 26 i antal scoret point pr. kamp med 18,6 og det er ikke et frygtindgydende og eksplosivt angreb, så Seattles forsvar burde lukke ned for dette angreb. Miamis forsvar har ellers været fint kørende i denne sæson, men har på det seneste givet mange store spil væk til modstanderne, og har samtidig haft problemer med at tage bolden fra modstanderne.

I de seneste tre kampe, hvor man har tabt alle, der har man ikke formodet at tage bolden fra modstanderne, og når man samtidig giver bolden væk et par gange, så bliver det svært at vinde kampe.

Seattle Seahawks kæmper for at komme i slutspillet, og burde have motivationen til at vinde denne kamp. Selv om man rejse på tværs af landet, så burde det ikke være et stort problem, da man havde fri i sidste uge. Vi tror på en sejr til Seahawks, med mere end et enkelt field goal.

Miami Dolphins - Seattle Seahawks (3-0) 2
Odds 2,00 hos Betsson
Spilstop søndag d. 25/11 klokken 19.00
KARAKTER: 2/6