KØB PLUS!

Ryder rider i Liége

Med Liége-Bastogne-Liége søndag sættes der punktum for forårets store klassikere.

Traditionen tro er der masser af information at hente i de Ardenner-løb, der er gået forud for La Doyenne, som Liége-Bastogne-Liége kaldes i det fransktalende Wallonien.

I onsdagsløbet Fleche Wallonne så man Garmins canadiske universalrytter Ryder Hesjedal forsøge sig med et fremstød i finalen med stor tyngde i. Det tager vi som et tegn på, at Hesjedal for alvor er ved at finde den form, som gjorde ham til en af de mest spændende ryttere i 2010.

Når Hesjedal er kørende, formår den 31-årige Garmin-rytter trods sin højde og drøjde at sidde overraskende godt med i det ellers kuperede terræn, der på profilen passer ryttertyper som Philippe Gilbert, Joaquin Rodrigues og brødrene Schleck langt bedre. Men i 2010 blev Hesjedal toer i Amstel Gold Race, sekser i Fleche Wallonne og 12er i Liége-Bastogne-Liége. Og han fortsatte sin kørsel i Tour de France, hvor hans holdbarhed bragte ham til en samlet sjetteplads. Den mand har kræfter som en grizzlybjørn!

Som Ryder Hesjedal er kørende lige nu, har han med andre ord klassen til at være med i afgørelsen af Liége-Bastogne-Liége. Vi tvivler på, at han har punch nok på den afsluttende stigning i Ans til også at vinde løbet, hvis han er i selskab med Rodriguez, Cunego og Gilbert. Men mindre kan gøre det og de 12.5 gange pengene, Unibet giver for en top tre placering til Ryder Hesjedal, er godt betalt.

Ryder Hejsedal i top tre
Odds 12,5 hos Unibet
Spilstop søndag d. 22/04 klokken: 10.00
KARAKTER: 1/6