KØB PLUS!

Reggina bliver målløse på San Siro

Serie B-mandskabet Reggina har ladet alle målscorerne blive hjemme før mødet med Milan.

Pokalkamp i det italienske. For en sjælden gangs skyld forventes Milan at møde op i pokalen med et nogenlunde fornuftigt hold. Det bliver ikke stærkeste opstilling, men noget der ligner - for med holdets elendige start i serie A in mente, kan pokalen nemt blive det positive moment, som man får i årets sæson.

I hvert fald har man udtaget alle mand minus Marco Amelia, Philippe Mexes og Massimo Ambrosini, og selv om skadeslisten stadig er relativt lang, så har Milan stadig et ganske godt hold tilbage. Det vigtigste for dette spil er dog ikke Milans tilgang til kampen, men derimod Regginas. Gæsterne har ikke den store tiltro til, at man kan skabe overraskelsen, for Vincenzo Sarno, Fabio Ceravolo og Gianmario Comi er nemlig alle blevet hjemme.

Det er identisk med holdets tre bedste offensive spillere, og med Daniel Adejo og Fabrizio Melara skadede, har man kun én spiller i truppen - reserveangriberen Alessio Viola - som står noteret for to mål. Resten har scoret en enkelt gang eller slet ikke scoret - faktisk er 13 af Regginas 18 sæsonscoringer i ligaen ude til dette opgør.

Det skal retfærdigvis siges, at ingen af dem var med, da man vandt den seneste pokalkamp i Verona imod Chievo med 1-0 på et mål af forsvareren Fabio Lucioni, som med garanti ikke gentager den bedrift, for han er nemlig også blevet hjemme. Kampen mod Chievo var i øvrigt femte gang i de seneste fire år, at Reggina har en pokalkamp mod et hold fra den bedste række - og kun anden gang, at de scorer.

Alt i alt er det meget svært at se, hvorfor man skal have så flot et odds på, at gæsterne ikke scorer. Man finder spillet hos Sportingbet ved at spille på "Team 2, under 0,5 mål".

Reggina scorer ikke
Odds 1,91 hos Sportingbet
Spilstop torsdag 13/12 klokken 20:00
KARAKTER: 2/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner